Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμα και πριν την πρεμιέρα του φετινού κύκλου του GNTM η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν η πιο πολυσυζητημένη κριτής του ριάλιτι μοντέλων του Star και στα πέντε επεισόδια που συμμετείχε, το 25χρονο μοντέλο πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις, κάνοντας κάθε φορά το Twitter να παίρνει «φωτιά» και τους χρήστες να την αποθεώνουν. Μάλιστα, ήδη από χθες δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του Twitter που tweetαραν πως ήδη τους λείπει η Σοφία Χατζηπαντελή. Η ίδια κατά τον αποχαιρετισμό της άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει στο GNTM, κάτι που και η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε ότι μπορεί να συμβεί προς το τέλος του GNTM. 

Διαβάστε ακόμη: GNTM - Μαίρη Βυτινάρος: Ποιο είναι το εντυπωσιακό μοντέλο

Σήμερα Τρίτη (4/10) η εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε πως η παραγωγή του GNTM ζητάει από τη Σοφία Χατζηπαντελή να επιστρέψει, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά και φέρεται να έχει ρίξει «μαύρη πέτρα».   

Ο λόγος είναι - σύμφωνα με το Πρωινό - πως «θεωρεί ότι αυτό που έζησε δεν της ταίριαξε και δεν την ικανοποίησε», ενώ «οι φήμες λένε ότι δεν έχουν καλή σχέση όχι με την έννοια ότι τσακώθηκαν. Απλά η Χατζηπαντελή θεωρεί ότι δεν κέρδισε κάτι από την όλη συνεργασία». Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι η Χατζηπαντελή όπου σταθεί και όπου βρεθεί δεν λέει καλά λόγια, αλλά ότι τους έκανε χάρη που πήγε.

Να σημειωθεί ότι η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν η μόνη κριτής που αρνήθηκε να εμφανιστεί στην πρωινή εκπομπή του Star, «Breakfast @Star». Όπως αναφέρθηκε στον αέρα του «Πρωινού» η ίδια έχει πολύ καλή σχέση με τον Γιώργο Καράβα, αλλά όχι με τον Τάσο Σοφρωνίου με τον οποίο δεν ακολουθούνται καν στα social media.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA