Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές προβλέπεται να είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς», η οποία έρχεται κάθε βράδυ με ανατρεπτικά επεισόδια. Στο επόμενο επεισόδιο απόψε Παρασκευή (7/10) η Αλκμήνη εξηγεί στον Κωνσταντίνο το σχέδιο που έχει καταστρώσει πίσω από την πλάτη της Ισμήνης. Εκείνος, όμως, είναι επιφυλακτικός, γιατί ξέρει ότι παίζει με τη φωτιά και φοβάται μήπως οι κινήσεις του φέρουν αντίθετα αποτελέσματα. Η Χάιδω προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για μία σοβαρή επέμβαση που χρειάζεται να κάνει η Κατερίνα στην Ιαπωνία. Η Ιουλία ρωτά τον Γιώργη αν είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα.

Διαβάστε ακόμη: Φως στο Τούνελ: Ετοιμη για νέα αποκάλυψη δηλώνει η Νικολούλη

Η Ασπασία πείθει τον Δημοσθένη να δωρίσει 5.000€ για τη θεραπεία της Κατερίνας. Εκείνη συνεχίζει τον άσωτο βίο και, σε μία νυχτερινή της έξοδο, γνωρίζει τον Άρη και κάνει έρωτα μαζί του. Ο Χρήστος είναι ακόμα απών από τη σχέση του με τη Μυρτάλη, ενώ ο Αλέξης συνεχίζει να της δείχνει όλο και περισσότερο πόσο τη λατρεύει. Η Βασιλική εκφράζει μια κρυφή της επιθυμία στον Φίλιππο και ζητά τη γνώμη του. Στο μεταξύ, η Άννα ανακοινώνει στον Αποστόλη ότι θα νοικιάσει σπίτι για να μείνει μαζί με τον Λεωνίδα.

Η Αλκμήνη φλερτάρει με τον Κωνσταντίνο και η Ισμήνη δείχνει να ζηλεύει. Ο Θανάσης ξεπερνά τα όρια και προσπαθεί να κάνει έρωτα με την Αναστασία σε ένα χωράφι. Η οικογένεια Βρεττάκου αποφασίζει να πουλήσει το πατρικό σπίτι και η Αναστασία καταρρακώνεται. Ο Στάθης θυμώνει με την Εύα όταν ανακαλύπτει ένα ψέμα της. Η Άννα μαθαίνει ότι ο Πότης πήγε μαζί με τον Λεωνίδα στο κλαμπ και γίνεται έξαλλη.

Η Γη της Ελιάς, Από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21.00 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.50 στο MEGA.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA