Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Τάσος Σοφρωνίου, ένας εκ των τεσσάρων κριτών του GNTM και, μεταξύ άλλων απάντησε, με σκληρή γλώσσα, σε όσους (ανθρώπους της τηλεόρασης) εκφράζονται επικριτικά για το reality μόδας. «Το μόνο που ακούω είναι ότι κάνουμε bullying αλλά το ποιος είμαι ότι έχω κάνει 6 καριέρες, είμαι σχεδιαστής, καθηγητής, παρουσιαστής, διδάσκω νέα ταλέντα στα αγγλικά, κανείς δεν το λέει. Η αρνητική κριτική μ΄αρέσει αλλά για να είναι σωστή πρέπει να έχει επιχειρήματα. Όταν δεν έχω επιχειρήματα αλλά απλά γαβγίζω λέγεται καφρίλα. Η καφρίλα δεν είναι χαρακτηριστικό της Ελλάδας. Η κριτική που ακούω τώρα δεν έχει βάση. Ακούω μία κριτική από ανθρώπους της τηλεόρασης που είναι πάρα πολύ ανεύθυνη, μου δείχνει απελπισία και μικροπρέπεια. Δεν μπορείς να κατηγορείς μία εκπομπή ότι κάνει bullying, αυτό δεν είναι πλάκα, αυτά είναι ποινικά αδικήματα» τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πατέρα του:

«Είμαι πολύ τυχερός γιατί η μητέρα που έχω δεν είναι απλά η μητέρα μου. Είναι η αδελφή μου, η κολλητή μου, είναι ένας άνθρωπος που σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις ήταν πάντα εκεί. Ποτέ δεν με αμφισβήτησε και μια φορά που κράσαρα, θυμάμαι πως άνοιξε την πόρτα, με είδε και χωρίς να με ρωτήσει τι έχω, ''πάρε όσο χρόνο θέλεις, είμαι εγώ εδώ'' μου είπε. Με τον πατέρα μου χώρισαν στα 80s και τότε για μια γυναίκα που χώριζε υπήρχε ένα στίγμα. Με τον πατέρα μου δεν είχαμε ιδιαίτερη σχέση γιατί εκείνος ήταν άλλης λογικής, άλλου πολιτικού φρονήματος και δεν τα βρήκαμε. Πιστεύω ότι η δουλειά ενός πατέρα, ακόμα και όταν δεν είναι με την μητέρα του παιδιού του, είναι να βρίσκεται εκεί και να είναι σούζα. Όταν όμως έχεις μια μητέρα η οποία στέκεται σαν πατέρας και σαν μητέρα, σχεδόν η απουσία του πατέρα είναι αόρατη. Δεν ένιωσα ποτέ ότι μου λείπει στο 100%. Κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να τα βρούμε, όταν ήμουν 32, δεν τα βρήκαμε και τελείωσε» τόνισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA