Μενού
  • Α-
  • Α+

Αδοξο τέλος φαίνεται πως θα έχει ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα προγράμματα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Οπως όλα δείχνουν το «Love Island» βάζει τελεία και βγαίνει από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ καθώς να νούμερα τηλεθέασης δικαιώνουν την επιλογή, που είναι μια πολύ ακριβή παραγωγή. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Happy Day ο τελικός αναμένεται να γυριστεί στις 22 Οκτωβρίου και μέσα στον Νοέμβριο θα σταματήσει να προβάλλεται.

Διαβάστε ακόμη: Πρωτιά για τον Λιάγκα, αλλαγές στη Σκορδά και ραντεβού διαπραγμάτευσης ΣΚΑΪ και Ατζούν

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εκπομπής το μεγαλύτερο «αγκάθι» είναι το κόστος της παραγωγής καθώς είναι ένα πρότζεκτ που στοιχίζει πάνω από 4 εκατ. ευρώ! Την ίδια στιγμή η απήχηση που έχει στο τηλεοπτικό κοινό είναι πολύ χαμηλή. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ μακριά από εκείνα που είχαν στο μυαλό τους τα στελέχη του καναλιού, ενώ δεν βλέπουν πως θα μπορέσει κάτι τέτοιο να αναστραφεί σε μία τηλεοπτική σεζόν με πολύ «δυνατά» προγράμματα, ιδιαίτερα στη μυθοπλασία, που αφήνει ελάχιστα περιθώρια.

Πλέον, και με δεδομένο πως θα τελειώσει πολύ νωρίτερα το πρόγραμμα, μένει να φανεί τι θα επιλέξει το κανάλι για να καλύψει το κενό. Στη συγκεκριμένη εκπομπή αναφέρθηκαν και κάποιες σκέψεις για επίσπευση της έναρξης του Survivor ωστόσο τα δύο πρότζεκτ είναι σε διαφορικές εταιρίες παραγωγής και δύσκολα θα μπορέσει το ένα να επηρεάσει το άλλο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA