Μενού
  • Α-
  • Α+

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον γνωστό παρουσιαστή να μιλά για το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», αλλά και για τις αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με την επιστροφή της εκπομπής των «Ράδιο Αρβύλα». «Ξέρετε ότι εγώ γενικά δεν απαντάω σε τέτοια γιατί δεν μου αρέσει να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Τον Εκατομμυριούχο θα τον δείτε πάλι σε κάνα μήνα. Αλλά δεν μπορώ να μπω τώρα σε αυτή τη διαδικασία, μου φαίνεται λίγο αστείο. Τα νούμερα του Εκατομμυριούχου ήταν συγκλονιστικά.

Απλά, όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε τον Εκατομμυριούχο, μου είπαν ότι μέχρι να εμφανιστούν οι Ράδιο Αρβύλα που έχουν συμβόλαιο εκείνη την ώρα, όταν αποφασίσουν να εμφανιστούν, τότε ο Εκατομμυριούχος θα σταματήσει. Αυτό το ήξερα από την πρώτη μέρα που έκανα τον Εκατομμυριούχο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Παράλληλα, ο δημοφιλής παρουσιαστής ανέφερε πως μάλλον ο «Εκατομμυριούχος», όταν επιστρέψει, θα παίζει ανάμεσα στους αγώνες του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA