Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Asia Express επέστρεψε για ακόμα μία Κυριακή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Από το run του ταξιδιωτικού ριάλιτι εξαιρέθηκαν ο Παύλος και ο Νάσος Γαλακτερός οι οποίοι και είχαν κερδίσει την ασυλία στο προηγούμενο επεισόδιο. Δίνοντας όλοι για ακόμα μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό προσπάθησαν να μην φτάσουν τελευταίοι στον τερματισμό και να κερδίσουν την παραμονή τους.

Διαβάστε ακόμη: The Voice: Η μουσική μπήκε στη ζωή μου όταν είδα τον Χρήστο Σαντικάι να τραγουδάει χριστουγεννιάτικα

Τα ζευγάρια κλήθηκαν να μάθουν πως ονομάζονται ορισμένες γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες στη γλώσσα των Χμερ, με τη βοήθεια των μικρών μαθητών. Και αυτή τη φορά ο χρόνος της επιστροφής των ζευγαριών θα έκρινε τα πάντα, καθώς το ζευγάρι το οποίο θα επέστρεψε τελευταίο από την αποστολή θα εγκατέλειπε οριστικά το παιχνίδι.

Στο φινάλε του επεισοδίου ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης έπρεπε να ανακοινώσει τα ονόματα των δύο παικτών που τερμάτισαν τελευταίοι και έπρεπε να επιστρέψουν άμεσα για τα πάτρια ελληνικά εδάφη. Και αυτοί σύμφωνα με την ανακοίνωση, προς έκπληξη σίγουρα πολλών, ήταν η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis. «Παιδιά, δεν πειράζει! Περάσαμε πάρα πολύ ωραία» αναφώνησε με χαμόγελο η Χριστίνα Κολέτσα για να παραδώσει, στη συνέχεια, το μενταγιόν στη Θεοδώρα Ρασέλ και την μητέρα της: «Είναι αγωνίστριες και είχαμε σκεφτεί να το δώσουμε και αλλού αλλά καταλήξαμε στα κορίτσια γιατί είναι γυναίκες με κότσια, γυναίκες που αγωνίζονται».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA