Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα απόψε Δευτέρα (17/10) στις 20.00 στον ΑΝΤ1 για την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», η οποία επιστρέφει για 16η σεζόν για να σχολιάσει με το δικό της τρόπο όλα όσα βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο. Το νέο τρέιλερ που βγήκε στον «αέρα» σήμερα είναι στο ίδιο κλίμα με το προηγούμενο και προϊδεάζει τους τηλεθεατές για μια εκπομπή, κυριολεκτικά από άλλο πλανήτη. Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο τρέιλερ, ο Αντώνης Κανάκης είχε «συστηθεί» ως Κάπτεν Κερκ από την κλασική σειρά «Σταρ Τρεκ» και το «πλήρωμά» του απαρτίζεται από τους: Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση, ΠΑΣΟΚατζή και Κωστάκη. 

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Χατζηνικολάου στο ImpacTalk: «Η “τρέλα” μου για τη δημοσιογραφία με κρατάει ζωντανό να συνεχίζω»

«Το διαστημόπλοιο "Ράδιο Αρβύλα" και το πλήρωμά του μας καλωσορίζουν στη φετινή αποστολή τους στον πλανήτη «Σάτιρα». Σκοπός τους «Να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, τους πάντες και τα πάντα, σαν να είναι από... άλλο πλανήτη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΑΝΤ1 για την επιτυχημένη εκπομπή. 

Η εκπομπή, η οποία παραδοσιακά κάθε χρόνο ξεκινά τον Νοέμβριο, κάνει φέτος πρεμιέρα δύο εβδομάδες νωρίτερα λόγω Μουντιάλ, αφού αλλιώς η πρεμιέρα θα μεταφερόταν αναγκαστικά για τον Ιανουάριο του 2023, κάτι που όπως φάνηκε δεν ήθελε ούτε ο ΑΝΤ1 ούτε η παρέα των Ράδιο Αρβύλα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA