Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις διαφορές τους έλυσαν στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Τριαντάφυλλο το πρωί της Τετάρτης (19/10). Όλα είχαν ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του τελευταίου κύκλου του Survivor όταν ο Σπύρος Μαρτίκας είχε αναφέρει σε προσωπική του συνέντευξη ότι «Η καριέρα του Τριαντάφυλλου αναζωπυρώθηκε από το Survivor». Μπαίνοντας στο πλατό της εκπομπής ο ίδιος ρώτησε τον γνωστό τραγουδιστή τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε. 

Διαβάστε ακόμη: GNTM - Ελενα Λύσανδρου: «Η Βίκυ Καγιά ήταν πολύ αρνητική μαζί μου από την αρχή»

«Πες μου γιατί με ανάγκασες να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, πες μου τι σε πείραξε. Πες μου που θίχτηκες με αυτό που είπα. Πρώτη φορά σπάνια με αναγκάζει κάποιος να ζητήσω συγγνώμη. Γυρνάω και λέω ότι ο Τριαντάφυλλος με το Survivor το χειρίστηκε πολύ έξυπνα - όπως ελάχιστοι παίκτες - και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να αναζωπυρώσει την καριέρα του. Εσύ είπες ότι είσαι ο Μέσι του Survivor», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος του εξήγησε τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε. 

«Καταρχάς εγώ είχα πει γενικά ότι αν κάποιος μπορεί να πάρει όσα περισσότερα λεφτά μπορεί, ας τα πάρει. Δεν είπα ότι είμαι ο Μέσι και ότι πρέπει να πάρω περισσότερα, αλλά αν βάλουμε τη δήλωσή σου και το δούμε, είπες εσύ ήταν ότι ήμουν ξεχασμένος και αναζωπυρώθηκε η καριέρα μου. Θέλω να σου πω ότι δεν ήμουν ποτέ ξεχασμένος στη ζωή μου. Δούλευα».

Από πλευράς του τότε ο Σπύρος Μαρτίκας απάντησε πως «Αν είπα "ξεχασμένος", ήταν λίγο άστοχο», κάτι στο οποίο συμφώνησε και η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ στο παιχνίδι σε στήριξα γιατί ήταν όλοι εναντίον σου και την πρώτη εβδομάδα που σε έβγαλαν στον ντάκο, το έβαλα και σε στόρι, ήμουν μαζί σου. Και μετά είπα αφού ξέρει ότι τον στήριξα, γιατί να το πει αυτό;», είπε με τη σειρά του ο Τριαντάφυλλος με την κόντρα τους να ανήκει πλέον στο παρελθόν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA