Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη ζωή του με την Χρυσούλα Διαβάτη η οποία μετρά πάνω από πέντε δεκαετίες και τον λόγο που η ηθοποιός δε θέλει πλέον να παίζει στο θέατρο παρά τις προτάσεις που της γίνονται, μίλησε ο Νικήτας Τσακίρογλου στην εκπομπή “Δυο στη 1” και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού. «Κι εγώ και η Χρυσούλα πιστεύουμε πολύ στο Θεό. Είμαστε μαζί πάνω από 50 χρόνια. Είναι σπουδαία ηθοποιός, καλύτερη από μένα. Δυστυχώς ο χρόνος δεν μας αφήνει να γελάμε όπως γέλαγε η Χρυσούλα εκείνη την εποχή», είπε αρχικά ο Νικήτας Τσακίρογλου.

Διαβάστε ακόμη: J2US - Ενταση ανάμεσα σε Γαρμπή και Δημητρίου: «Κάτι έχεις ε; Το ματάκι» – «Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω εγώ;»

Ο Νικήτας Τσακίρογλου είπε στη συνέχεια: «Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν θέλει να παίξει στο θέατρο. Είναι συνειδητή η επιλογή της, παρόλο που έχει προτάσεις. Έχει κουραστεί και ίσως και η εποχή που βιώνουμε και ιδιαίτερα στο χώρο του θεάτρου, δεν της πάει. Την εκτιμώ, την πιστεύω και συνεχίζω να την αγαπώ» είπε ο Νικήτας Τσακίρογλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA