Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο «Παράδεισος των κυριών» βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης από την πρώτη εβδομάδα της προβολής του και συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα (24/10) με το 21ο επεισόδιο στις 20:00 στον Alpha. Στο νέο επεισόδιο της σειράς η ιδιαίτερη συνθήκη μέσα στην οποία συναντήθηκαν η Αμαλία και Ντίνος δε μπορεί παρά να εξελιχθεί απρόβλεπτα και επεισοδιακά. Ασφαλώς τα αποτελέσματα αυτής της τεταμένης κατάστασης δε θα αργήσουν να φανούν και σύντομα όλοι θα πρέπει να λάβουν ορισμένες σοβαρές αποφάσεις, με την Αμαλία να παίρνει πρώτη τη σκυτάλη. Η Πιπίτσα σκεπτόμενη πάντα το καλό της κόρης της, αλλά και την κοινωνική καταξίωση που πρόκειται να κερδίσει, δε σταματά να κατευθύνει τη Γεωργία προς δρόμους αντίθετους από αυτούς που υποδεικνύει ο Μάρκος.

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απάντηση στις φήμες για συνεργασία με τη Σκορδά και η σχέση του με τη Μενεγάκη

Η ζωή του Πάρη βρίσκεται σε κίνδυνο για ακόμη μια φορά, ενώ η Ματούλα μετά το μυστηριώδες τηλεφώνημα αλλάζει στάση απέναντι στο σύζυγό της. Άραγε ποιες θα είναι οι επιπτώσεις αυτού του τηλεφωνήματος; Οι συζητήσεις της Μιράντας και της κυρά-Γιαννούλας θα βοηθήσουν τη Μιράντα να δει τη ζωή της διαφορετικά;

Ο Παράδεισος των κυριών, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20.00 στον Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA