Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο «Παράδεισος των κυριών» βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης από την πρώτη εβδομάδα της προβολής του και συνεχίζεται σήμερα Τρίτη (25/10) με το 22ο επεισόδιο στις 20:00 στον Alpha. Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς τα νέα για την υγεία του Πάρη, φέρνει τον Χριστόφορο αντιμέτωπο με μία Αμαλία που δεν έχει ξανά δει. Η Βικτώρια αναλαμβάνει για ακόμη μία φορά, να τη χειριστεί όπως ξέρει αυτή… Από την άλλη, τα σχέδια του Αστυνόμου Θανάση ανατρέπονται προσωρινά και αναγκάζεται να βρει άλλον τρόπο, για να πετύχει τον σκοπό του. Τα έξοδα και το δάνειο έχουν σκεπάσει σαν μαύρο σύννεφο την πορεία του Παραδείσου. 

Διαβάστε ακόμη: Maisie Williams: «Κακό το φινάλε του Game of Thrones - Ξεκίνησε δυνατά, αλλά στο τέλος έπεσε»

Αυτή η κατάσταση των οικονομικών, οδηγεί τον Ντίνο μετά από κουβέντα που έχει με τον Μάρκο, να ζητήσει βοήθεια από τον Στεργιάδη τον δικηγόρο του Αριστείδη. Θα καταφέρει ο Στεργιάδης να δώσει τη λύση που χρειάζεται για να σωθεί ο Παράδεισος από τη χρεοκοπία, ή ο Ντίνος θα αναγκαστεί να αποταθεί αλλού για βοήθεια;

https://www.instagram.com/reel/CkGzQX-jnz4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Παράδεισος των κυριών, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20.00 στον Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA