Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο «Παράδεισος των κυριών» βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης από την πρώτη εβδομάδα της προβολής του και συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη (26/10) με το 23ο επεισόδιο στις 20:00 στον Alpha. Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς η Γεωργία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, στην οποία έβαλε μόνη της τον εαυτό της. Οι ήττες σε όλα τα επίπεδα καταρρακώνουν τον Μάρκο, όσο η Πιπίτσα προσπαθεί να διορθώσει το λάθος της, με περισσότερα λάθη. Ο Αποστόλης μαθαίνει κάτι, που του αλλάζει εντελώς τα σχέδια… 

Διαβάστε ακόμη: Περικλής Κονδυλάτος για «Survivor All Star»: «Αν πάω θέλω να κοιμάμαι με την Ανθή Σαλαγκούδη»

Η Αμαλία και ο Χριστόφορος προσπαθούν να βρουν ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας και να φτιάξουν τη σχέση τους… Ένα όνειρο ζωής πραγματοποιείται για τη Μιράντα, μια ξαφνική επίσκεψη όμως, θα της το χαλάσει… Η Όλγα και ο Αποστόλης αναστατώνονται από τις κινήσεις της αστυνομίας. Η απόφαση του Αποστόλη να πάει στο τμήμα, φέρνει σε ακόμα πιο δυσχερή θέση τον Αστυνόμο Θανάση, που μοιάζει να μην μπορεί να πιαστεί από πουθενά.

Ο Παράδεισος των κυριών, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20.00 στον Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA