Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο «Παράδεισος των κυριών» βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης από την πρώτη εβδομάδα της προβολής του και συνεχίζεται αύριο Πέμπτη (27/10) με το 23ο επεισόδιο στις 20:00 στον Alpha. Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς η μυστηριώδης επιστολή έχει αναστατώσει για τα καλά τον Ντίνο, ο οποίος πλέον έχει υιοθετήσει απέναντι στη Μιράντα μια διαφορετική στάση. Μετά την απροσδόκητη «ανακάλυψη» που έκανε η Αμαλία σε σχέση με την αγαπημένη της φίλη, Πολυξένη, γεννούνται καινούργια ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν.

Διαβάστε ακόμη: Τζένη Καζάκου: «Η συμβουλή του παππού μου ήταν να ακούω την ψυχή μου»

Συνεπώς, η Αμαλία παρά τα προσωπικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει, προσπαθεί συγχρόνως να καταλάβει τι συμβαίνει με την Πολυξένη, πράγμα που την φέρνει αντιμέτωπη με μια νέα ταραχή. Αν και μέχρι τώρα ο Θανάσης έχει αποδείξει περίτρανα πως τίποτα δεν τον σταματά, άραγε θα πάψει τις επισκέψεις στο σπίτι της Μιράντας ή απεργάζεται κάποιο νέο σχέδιο; Ο Ντίνος πώς αντιμετωπίζει την ύποπτη προσφορά του Ζήση; Θα ερευνήσει τελικά η αστυνομία το δωμάτιο του Πάρη για να μαζέψει στοιχεία ή θα υπάρξουν ανατροπές;

Ο Παράδεισος των κυριών, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20.00 στον Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA