Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Χριστοδούλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για τον ρόλο του «Σταύρου» και την εμπειρία του στη σειρά «Σασμός» ενώ έκανε και μία προσωπική εξομολόγηση για τον εθισμό του στο αλκοόλ. «Εμπλεξα με το αλκοόλ μετά από μια δύσκολη ερωτική σχέση. Έπινα ένα μπουκάλι τη μέρα, δεν μπορούσα να το ελέγξω. Την άλλη μέρα ξυπνούσα κι ένιωθα ένα μηδενικό», ανέφερε ο Γιώργος Χριστοδούλου και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η σύζυγός του έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να βγάλει από τη ζωή του το αλκοόλ: «Η γυναίκα μου ήταν καταλυτικός παράγοντας για να το κόψω, ήθελα να είμαι ευτυχισμένος», είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου».

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας σε Μαρία Κορινθίου: «Φαίνεται ότι είσαι καλός άνθρωπος, όχι ψυχρή και απόμακρη»

Το spoiler για τον «Σασμό»

Ο ηθοποιός ο οποίος υποδύεται τον Σταύρο στη σειρά του Alpha μίλησε για τις επόμενες εξελίξεις και έδωσε ένα μικρό spoiler στο κοινό: «Το καταλαβαίνω ότι η Αργυρώ έχει δώσει την καρδιά της κάπου αλλού, δεν νομίζω ότι θα ακολουθήσει τον Σταύρο εύκολα. Μπορεί να φτάσουν στο διαζύγιο, αλλά είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει εύκολα. Ο Σταύρος θα περάσει πολύ μεγάλες δοκιμασίες και αυτά που θα περάσει θα τον μετακινήσουν λίγο», είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου, ο τηλεοπτικός σύζυγος της Αργυρώς την οποία υποδύεται η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA