Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια του J2US, δηλαδή οι επαγγελματίες και οι ερασιτέχνες τραγουδιστές, προσπάθησαν να δώσουν εκ νέου τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν αφενός όσο το δυνατόν πιο υψηλή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή όσο και πολλές, πολλές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό του λαμπερού μουσικού σόου του Alpha το βράδυ του Σαββάτου (5/11). Στην πρώτη θέση του πίνακα της κατάταξης από την βαθμολογία των κριτών βρέθηκαν ο Πάνος Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα και η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη ενώ στην τελευταία βρέθηκαν ο Αγγελος Μπράτης και η Σαμπρίνα.

Διαβάστε ακόμη: Love Island: Μαρία και Αργύρης κέρδισαν 50.000 ευρώ - Η ανατροπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο φινάλε

Το κοινό ωστόσο είναι εκείνο που αποφασίζει ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει από το J2US και λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει το ζευγάρι που θα έπρεπε να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο live. Και αυτοί που δεν θα τραγουδήσουν ξανά στη σκηνή του σόου είναι o Αγγελος Μπράτης και η Σαμπρίνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA