Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Super Κατερίνα μαζί με τον Βασίλη Πορφυράκη, με τον οποίο είναι ζευγάρι στη ζωή και διαγωνίζονται μαζί στο J2US. Η ηθοποιός μίλησε για το μουσικό show του Alpha στο οποίο συμμετέχει, ενώ όταν -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό μέλλον της Βάνιας, μίλησε για το ενδεχόμενο να σταματήσει να υπάρχει στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». «Με αγχώνει το ενδεχόμενο να σταματήσει η εκπομπή, γιατί δεν θέλω να αποχωριστώ τη Βάνια. Εγώ ήρθα στην εκπομπή ως ηθοποιός, ούτε σαν παρουσιάστρια, ούτε σαν πάνελ. Οπότε, εάν ο Νίκος αποφασίσει να κάνει μία αλλαγή στην εκπομπή του, ενδεχομένως εγώ ως Βάνια να μη μπορώ να είμαι» δήλωσε η Ματίνα Νικολάου για την πιθανότητα να βρεθεί εκτός εκπομπής σε περίπτωση αλλαγών.

Διαβάστε ακόμη: To ταξίδι ξεκίνησε! Το πρωτοποριακό Tips by Markos κάνει πρεμιέρα από την Αρκαδία

Στην ερώτηση για το αν θα είναι ο Νίκος Μουτσίνας του χρόνου στην τηλεόραση, η Ματίνα Νικολάου είπε: «Αυτό που συζητάμε εμείς σε αυτή τη φάση είναι ότι παρόλο που με βάση τα νούμερα φέτος δεν είναι μια καλή χρονιά για την εκπομπή, εμείς χαιρόμαστε με το αποτέλεσμα. Καμία καθημερινή εκπομπή δεν είναι απόλυτα επιτυχημένη κάθε μέρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA