Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ευγενία Σαμαρά, η Στέλλα του «Σασμού» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (7/11) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τον ρόλο της, το μέλλον της σχέσης της με τον Αστέρη, αλλά και τα μπλεξίματα που θα έχει με πρόσωπα του υποκόσμου, δίνοντας spoiler για τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του Alpha. «Η Στέλλα με τον Αστέρη έχουν έρθει όντως κοντά. Εχει ξεκινήσει μια φιλική σχέση, αφού έχουν συμβεί τόσα και τόσα. Τον έβγαλε κι από τη φυλακή. Δεν θα σου πω για τους άλλους. Θα σου πω για τη Στέλλα. Θα γίνουν κάποια πράγματα μετά τον γάμο, γιατί ο γάμος θα κρατήσει μερικές ημέρες, να μην τα δώσω κι όλα.

Αυτή η κοπέλα, η Στέλλα, τον αγαπάει βαθιά και ανθρώπινα. Οπότε νομίζω ότι, όταν συμβαίνει αυτό στη ζωή, είναι λίγο δύσκολο και πονάει αλλά θέλουμε ο άλλος να είναι καλά. Δεν θα αντιδράσει πολύ άσχημα».

Διαβάστε ακόμη: To ταξίδι ξεκίνησε! Το πρωτοποριακό Tips by Markos κάνει πρεμιέρα από την Αρκαδία

«Δεν είναι κάτι τόσο φρέσκο όσο ήταν το περσινό που έμαθε ότι, ενώ χωρίζανε, αυτός είχε κάποια άλλη. Eχει καταλαγιάσει και θα καταλάβει – έχει ήδη καταλάβει βασικά, ο άνθρωπος έχει δώσει το νεφρό του. Τι άλλο να κάνει; Δεν ξέρω αν θα μπει κάποιος άλλος έρωτας -να μην πω ψέματα- αλλά θα βάλει μυαλό», πρόσθεσε η ηθοποιός. Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε την Ευγενία Σαμαρά αν θα υπάρξει συνέχεια στο μπαράζ βίαιων θανάτων και η τηλεοπτική «Στέλλα» έδωσε ένα ακόμη spoiler.

«Νέα δολοφονία έ; Γενικά νομίζω ότι θα φύγει κάποιος κόσμος».«Θα είναι και η Στέλλα ανάμεσα σε αυτούς;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.«Γιατί να τη χάσω τη δουλίτσα μου;» ήταν η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού, η οποία δήλωσε πως η Στέλλα έχει πολλή δουλειά μπροστά της στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» αφού θα μπλέξει -και αυτή- στα δίχτυα του Ευθύμη ο οποίος, όπως γνωρίζουμε, έχει ως κύριο σκοπό του την δολοφονία του Φραγκιαδάκη.

«Η Στέλλα θα ασχοληθεί πολύ με το κομμάτι της δουλειάς της. Θα μπλέξει και με το κομμάτι του Ευθύμη, θα μπλεχτεί. Νομίζω ότι δεν θα έχει να κάνει με φόνο αλλά θα μπλέξει με δύσκολες καταστάσεις, με υπόκοσμο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA