Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ζωή και η Γιέβα είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες της δοκιμασίας που προβλήθηκε στο GNTM το βράδυ της Δευτέρας στην αλά Μαρία Αντουανέτα. Αυτό που σχολιάστηκε ιδιαίτερα, ήταν η πτωτική πορεία που σημείωσε σημειώνει η Γιέβα η οποία από πολλούς θεωρούταν ένα από τα φαβορί του reality μόδας. Ο Τάσος Σοφρωνίου, μάλιστα, δεν της χαρίστηκε και της επισήμανε ότι το αποτέλεσμα που έφερε στο πλατό ήταν τραγικό. «Λοιπόν Γιέβα είσαι ένα κορίτσι, που έχεις αποδείξει πως μπορείς να κάνεις καριέρα. Μέχρι στιγμής είσαι η μοναδική που έχει πάρει δύο φορές τη φωτογραφία της εβδομάδας. Δεν είναι δυνατόν, μετά από το προηγούμενο πλατό, που για εμένα ήταν σπαρακτικό γιατί πιστέψαμε ότι - επειδή έχεις δείξει τόσο καλά δείγματα - αυτήν την εβδομάδα θα τα έσπαγες. Εγώ Γιέβα μου σε αγαπώ, σε εκτιμώ, το ξέρεις, αλλά πρέπει να σου ότι αυτό είναι tragic» σημείωσε ο Τάσος Σοφρωνίου. Για το άσχημο αποτέλεσμα της φωτογραφίας της συμφώνησαν κι οι υπόλοιποι κριτές και αποφάσισαν να αποχωρήσει η Γιέβα. Η 19χρονη φοιτήτρια από την Ουκρανία μόλις άκουσε ότι αποχωρεί έβαλε τα κλάματα. «Μπορείς να κάνεις πράγματα απλά πρέπει να τα βρεις λίγο με τον εαυτό σου. Ηρέμησε, μπορεί να μη σου πηγαίνει το παιχνίδι» της είπε η Βίκυ Καγιά. 

«Περίμενα να φτάσω πολύ πιο μακριά, περίμενα τελικό. Πίστευα ότι θα μπορώ. Πίστευα ότι έτσι πρέπει να γίνει. Δε θέλω να το πιστέψω ότι έχασα» είπε κλαίγοντας η Γιέβα. Στη συνέχεια όταν πήγε να χαιρετήσει τα υπόλοιπα μοντέλα ένιωσε μία αδιαθεσία και έπαθε κρίση πανικού. Στο πλατό μπήκε αμέσως η διασώστρια, η οποία της έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Η Γιέβα όπως είπε αργότερα έπαθε κρίση πανικού γιατί σκέφτηκε ότι η ζωή που την περιμένει έξω θα είναι δύσκολη και δε θα μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές της. Η Βίκυ Καγιά την καθησύχασε και της υποσχέθηκε ότι θα τη βοηθήσουν όλοι για να βρει τον δρόμο της και να μη σταματήσει τις σπουδές της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA