Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για τον ρόλο του δημάρχου στο σήριαλ «Αυτή η νύχτα μένει», για τον συμπρωταγωνιστή του, Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή να κάνει guest εμφάνιση στη σειρά του Alpha. Ο ηθοποιός μίλησε αρχικά, για τα γυρίσματα με τον συνάδελφό του. «Δεν μπορούσε να έρθει σήμερα ο Βασίλης, αλλά μιλήσαμε χθες. Συζητάμε τα προσωπικά μας, είναι πολύ καλός μου φίλος, μιλάμε και χαιρόμαστε, όταν έχουμε γύρισμα μαζί», είπε χαρακτηριστικά σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Διαβάστε ακόμη: To ταξίδι ξεκίνησε! Το πρωτοποριακό Tips by Markos κάνει πρεμιέρα από την Αρκαδία (video)

«Τον αγαπάτε πολύ τον Μπισμπίκη», ανέφερε στη συνέχεια στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Επειδή είναι ερωτευμένος μάλλον τον αγαπάτε». Οσο για τον ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και τα σχόλια που γράφονται για αυτόν στο Twitter, απάντησε: «Δεν έχω twitter, αλλά έχω φίλες που μου λένε τι γράφεται για τον ρόλο μου». Τέλος, αναφορικά με τις φήμες που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή να κάνει μια γκεστ εμφάνιση στη σειρά, δήλωσε: «Δεν ξέρω, φήμες. Φημολογείται, μπορεί… Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA