Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές προβλέπεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς» αυτή την εβδομάδα από την Κυριακή (13/11) έως και την Πέμπτη (17/11). Στο επόμενο επεισόδιο αύριο Δευτέρα (14/11) η Μαρίνα εξομολογείται όλη την αλήθεια στον Μάνο σχετικά με τον Σωκράτη κι εκείνος θορυβείται. Η οδύσσεια της Ολυμπίας συνεχίζεται, με αποκορύφωμα μια ακόμα έκρηξη βίας από τον Παναγιώτη. Η Ολυμπία το βάζει στα πόδια και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας, αρχικά, και στη συνέχεια στο σπίτι της Χάιδως.

Διαβάστε ακόμη: Ραμόνα Βλαντή: «Να βάλουν τη Σοφία Χατζηπαντελή στο Drag Show με τον Ru Paul που της ταιριάζει»

Οι δύο γυναίκες, με σύμμαχο τον Λυκούργο, την πιέζουν να καταγγείλει τον Παναγιώτη, αλλά εκείνη φοβάται. Ωστόσο, αποφασίζει να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου. Οι Καπερνάροι επιστρέφουν στη Μάνη και ο Στέφανος με την Ελένη τους αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης. Η βιοτεχνία της Βασιλικής αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Ισίδωρο για να μιλήσουν για την προεκλογική εκστρατεία και, μετά από πίεση του Ισίδωρου, του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χώρισε με τη Μυρτάλη. Την ίδια ώρα, η απότομη συμπεριφορά της Μυρτάλης προς τον Αλέξη, φέρνει και πάλι στην επιφάνεια τον κακό του εαυτό.

Η Γη της Ελιάς, Από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21.00 στο MEGA

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA