Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεονώρα Ζουγανέλη θα εμφανίζονται μαζί σε μουσική σκηνή της Αθήνας το φετινό χειμώνα και το βράδυ της Κυριακής (13/11) ήταν καλεσμένες στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» όπου - μεταξύ άλλων - η Ελευθερία Αρβανιτάκη αναφέρθηκε στη συνεργασία τους, αλλά και στη συμμετοχή πολλών νέων παιδιών σε ριάλιτι με την ελπίδα ότι αυτά θα τους βοηθήσουν να κάνουν καριέρα στο τραγούδι. «Αγαπάω τις συνεργασίες και συνεργάζομαι πολλά χρόνια. Πετυχαίνουν όλες. Μία συνεργασία χρειάζεται προσπάθεια, εμπιστοσύνη, χαρά, δουλειά και με όσους και όσες συνεργάστηκα αυτές οι προϋποθέσεις υπήρχαν. Αυτές υπάρχουν και εδώ τώρα με την Ελεωνόρα», ανέφερε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Παυλίδου - Μάνος Παπαγιάννης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Όσον αφορά τα μουσικά ριάλιτι, εξήγησε ότι το μουσικό κομμάτι είναι σε δεύτερο επίπεδο και ότι δεν μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν έναν νέο τραγουδιστή. «Δεν νομίζω ότι μπορείς να στηρίξεις μία καριέρα στα ριάλιτι. Ό,τι έχει συμβεί, είναι σπάνιο φαινόμενο, δηλαδή από ένα παιχνίδι να βγει ένας τραγουδιστής ή μία τραγουδίστρια που θα κάνει μεγάλη καριέρα. Είναι παιχνίδι, δεν στέκει μουσικά. Είναι πιο πολύ ένα παιχνίδι, είναι σε δεύτερο επίπεδο το μουσικό κομμάτι». 

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέφερε ως παράδειγμα τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό που ξεκίνησαν από μουσικά reality, από πλευράς της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία συμμετείχε και ως coach σε προηγούμενο κύκλο του The Voice, απάντησε πως πρόκειται για ξεχωριστές περιπτώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νομίζω είναι κάποιες ξεχωριστές περιπτώσεις που τους έδωσε μια πρώτη δημοσιότητα, αλλά θα μπορούσε να το κάνει σε όλους που δεν συμβαίνει σε όλους». 

Μάλιστα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη δεν έκρυψε πως στη σημερινή εποχή είναι «σαφώς είναι πιο δύσκολο να πετύχει κανείς» και ότι «θέλει πάθος και τρέλα», όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA