Μενού
  • Α-
  • Α+

Το GNTM απόψε Δευτέρα (14/11) θέλησε να αναδείξει τη σεξουαλικότητα των κοριτσιών μέσα και από τις δύο δοκιμασίες που είδαν οι τηλεθεατές. Στην αρχή του επεισοδίου ζητήθηκε από τα υποψήφια μοντέλα να κάνουν pole dancing, ενώ στη δοκιμασία που θα κρίνει ποια κοπέλα θα αποχωρήσει σήμερα από το GNTM, οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να φορέσουν λευκά εσώρουχα και τζιν και να ποζάρουν κάτω από την ντουζιέρα μαζί με τον Εμμάνουελ, ο οποίος συμμετείχε στον περσινό κύκλο του GNTM.

Διαβάστε ακόμη: Το δεύτερο επεισόδιο του Tips by Markos είναι εδώ: Η εξόρμηση στην Αρκαδία συνεχίζεται

Μπορεί οι κοπέλες να ενθουσιάστηκαν με το concept της φωτογράφισης, όμως, η Μικαέλα δεν συμμεριζόταν τον ενθουσιασμό τους αφού αρχικά έδειξε να έρχεται σε άβολη θέση τόσο λόγω της διαφοράς ηλικίας με τον Εμανουέλ όσο και λόγω του ότι με τη λευκή μπλούζα που θα φορούσε και το νερό που θα έτρεχε πάνω στο σώμα της, φοβήθηκε ότι θα φανούν στην κάμερα περισσότερα από όσα θα έπρεπε. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του fitting, δεν θέλησε να βγάλει το σουτιέν της όπως όλα τα κορίτσια, κάτι που προκάλεσε αμέσως την αντίδραση της Γρηγοριάνας με αποτέλεσμα οι δυο τους να έχουν μια έντονη διαφωνία. Από την άλλη, η Κότυ έδειξε να καταλαβαίνει τον προβληματισμό της Μικαέλας, η οποία είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα: 

«Το σετ μου φαίνεται ωραίο, αλλά θέλω να κάνουν για εμένα μια εξαίρεση. Νιώθω λίγο κουμπωμένη με όλο αυτό, αλλά θα το κάνουμε. Ελπίζω ο Εμμάνουελ να μην νιώθει άσχημα κι ότι κάνει φωτογράφιση με τη μαμά του. Πιστεύω ότι θα ένιωθα πιο άνετα με ένα συνομήλικο παρά με ένα παιδάκι. Όλη την ώρα έχω στο μυαλό μου πώς θα το δει ο σύζυγός μου, ο Γιώργος. Πώς θα το δούνε τα πεθερικά μου; Τι θα λένε στο χωριό; Τι κάνει η νύφη σας;». 

Πάντως, παρά τους πρώτους ενδοιασμούς της, μετά τη φωτογράφισή της η Μικαέλα δεν έκρυψε πως τελικά το ευχαριστήθηκε και ζήτησε προκαταβολικά συγγνώμη από τον σύζυγό της για ό,τι θα δει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA