Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (14/11) στη δεύτερη ημέρα των επιδείξεων της Εβδομάδας Μόδας και μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» για το ρόλο της Αθηνάς στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», τη σκηνή που έγινε viral από το γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής στο τελευταίο επεισόδιο του Α΄ κύκλου όπου ακουγόταν τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου και η Αθηνά σήκωσε το βλέμμα της όλο νόημα στον ουρανό, ενώ αποκάλυψε ότι η κόρη της δεν της επιτρέπει να μιλάει για εκείνη. 

Διαβάστε ακόμη: Το δεύτερο επεισόδιο του Tips by Markos είναι εδώ: Η εξόρμηση στην Αρκαδία συνεχίζεται

«Η "Γη της Ελιάς" είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, ένα στήριγμα ψυχολογικό για πολλούς λόγους, δημιουργικό για πάρα πολλούς λόγους. Το χαίρομαι, το απολαμβάνω και χαίρομαι που αγαπήθηκε αυτός ο ρόλος, αλλά και η σειρά. Η Αθηνά είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα που κουβαλά τα τραύματά της, αλλά βρίσκει πάντα τρόπο να σηκώνεται όταν πέφτει, όπως θα έπρεπε να κάνουμε και στη ζωή μας», είπε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου. 

Όσον αφορά τη viral σκηνή από το τελευταίο επεισόδιο του Α’ κύκλου όπου οι τηλεθεατές είδαν την Αθηνά να στρέφει το βλέμμα της στον ουρανό ενώ ακουγόταν τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου δεν έκρυψε ότι «Είναι στιγμές που το συναίσθημα το πραγματικό, ταυτίζεται με το συναίσθημα του ρόλου».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία ακολουθεί τα βήματά της, η ίδια αποκάλυψε ότι έχει απαγορευτικό να μιλάει για εκείνη. «Η κορούλα μου, μού απαγορεύει να μιλάω για εκείνη, όπως κάθε παιδί που σέβεται τον εαυτό του. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για το παιδί μου και για όλα τα παιδιά, που προσπαθούν σε δύσκολες εποχές να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και εμείς οι γονείς να είμαστε κοντά τους όσο μπορούμε», είπε η Άντζελα Γκερέκου, η οποία δεν έκρυψε πως «εγώ νομίζω ότι μέχρι να φύγω από αυτή τη ζωή θα ονειρεύομαι». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA