Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από πολλά χρόνια αποχής ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε φέτος στην τηλεόραση με τη σειρά Maestro, η οποία κάθε Πέμπτη βράδυ κάνει την τηλεθέαση στο Mega να χτυπάει «κόκκινο»«, ενώ το Twitter αποθεώνει τους ηθοποιούς για τις ερμηνείες τους και τον δημιουργό για την παραγωγή και τα κοινωνικά μηνύματα που περνάει μέσα από τη σειρά. Λίγο πριν την προβολή του πέμπτου επεισοδίου την ερχόμενη Πέμπτη (17/11) ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλησε να δώσει στους φαν της σειράς μια γεύση από τα γυρίσματα

Διαβάστε ακόμη: Το δεύτερο επεισόδιο του Tips by Markos είναι εδώ: Η εξόρμηση στην Αρκαδία συνεχίζεται

Έτσι, ανέβασε στη σελίδα του στο Instagram δύο βίντεο που μας μεταφέρουν στα παρασκήνια της σειράς και βλέπουμε μία σκηνή με πρωταγωνιστές την Κλέλια Ανδριολάτου, τον Φάνη Μουρατίδη, τη Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου και τον Ορέστη Χαλκιά τόσο κατά την ανάγνωση σεναρίου όσο και το τελικό αποτέλεσμα που θα δούμε στην οθόνη μας. 

https://www.instagram.com/reel/Ck-lKMmgIpY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ανάγνωση σεναρίου και τελικό αποτέλεσμα για σκηνή του 5ου επεισοδίου. Πριν και μετά», έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη λεζάντα της ανάρτησής του, ενθουσιάζοντας τους followers του και φαν της σειράς, οι οποίοι του ζήτησαν να ανεβάσει και περισσότερα αντίστοιχα βίντεο.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA