Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», η οποία έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη ημέρα προβολής της, επιστρέφει την ερχόμενη Κυριακή (20/11) στις 22:40, με ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο. Στο 24ο επεισόδιο της σειράς η Όλγα με τον Φραγκίσκο πιέζουν τον Πέτρο να μάθουν τι συμβαίνει. Λίγο αργότερα η Όλγα μοιράζεται με την Ελισάβετ τα συναισθήματά της για τον Πέτρο και ζητάει την γνώμη της. Όλοι στην Γερακιάνη προσπαθούν να βρουν τον κάτοχο της ταυτότητας. Ο Φραγκίσκος τσακώνεται άσχημα με τον Πέτρο και ο Βίκος πηγαίνει στο ξενοδοχείο.

Η Αλεξία θέλει να μάθει τα πάντα για τη δουλειά του πατέρα της και λέει στην μητέρα της να πάνε στην Γερακιανή να χαλαρώσουν, με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες. Ο Πέτρος με τη βοήθεια του Σταυρίνου και του Φραγκίσκου ετοιμάζονται να μπει στο μοναστήρι με αναρρίχηση. Η Αυξεντία με την Ελισάβετ θάβουν τα οστά στα μηνύματα, ενώ η καμπάνα χτυπάει για το Ηγουμενοσυμβούλιο της Κασσιανής.

Μαύρο Ρόδο, Από Κυριακή έως Τετάρτη στις 22:40 στο Mega

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA