Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές προβλέπεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς» και αυτήν την εβδομάδα. Στο επόμενο επεισόδιο την ερχόμενη Κυριακή (20/11) η Αντιγόνη έχει πάει στο σπίτι του Ισίδωρου όπου βρίσκονται και η Μαρίνα με τον Μάνο. Είναι όλοι τους έξαλλοι με τις εξελίξεις. Ο Ισίδωρος προτείνει να έχουν τον Σωκράτη από κοντά. Η Αθηνά καλεί στο σπίτι της τον Κουράκο και του αναφέρει το περιστατικό της επίθεσης του Παναγιώτη στην Αναστασία. Αργότερα ο Κουράκος βρίσκει την Ευτυχία στο καφενείο και της ανοίγει τη καρδιά του.

Διαβάστε ακόμη: Χρύσα Παπά: Το post it που έκανε τατουάζ - «Ευτυχώς οι έρωτές μου δεν κατέληξαν σε γάμο»

Ο Παναγιώτης πηγαίνει μεθυσμένος έξω από το σπίτι της Μαργαρίτας, χτυπάει δυνατά την πόρτα και φωνάζει. Ο Αλέξης ανοίγει την πόρτα αγριεμένος και τον σπρώχνει βίαια. Πιάνονται στα χέρια και ο Αλέξης τον πλακώνει στο ξύλο. Αργότερα φεύγοντας θα δει τα λάστιχα του αυτοκινήτου του και της μάνας του σκασμένα. Η Αλκμήνη κάνει πράξη τα λόγια της και παραιτείται, αλλά η Μυρτάλη συνεχίζει το βιολί της. Η Ισμήνη, όμως, έχει διαφορετική άποψη και προτείνει να κουβεντιάσει μαζί της. Η Μυρτάλη την κοιτάει για λίγο σκεπτική, καταλαβαίνει το δίκιο της Ισμήνης… Αργότερα η Αλκμήνη πείθεται από τις υποσχέσεις της. Έπειτα βρίσκονται όλες μαζί στο εργαστήριο και θα δούμε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό την Μυρτάλη κάπως να υποχωρεί.

Στο καφενείο του Πότη έχουν μαζευτεί περίπου 15 γυναίκες για να ακούσουν τον προεκλογικό λόγο της Ασπασίας! Ο Μάνος ζητάει τη νομική συμβουλή του Λυκούργου για το θέμα που προέκυψε με τον Σωκράτη. Ο Παναγιώτης αγοράζει όπλο και παρακολουθεί το σπίτι της Αθηνάς. Μπαίνει μέσα από ένα παράθυρο και απειλεί την Χάιδω, την Μαργαρίτα και την Ολυμπία με το όπλο. Βάζει το όπλο στον κρόταφο της Ολυμπίας, αλλά οι δυο γυναίκες δεν φεύγουν και τότε πυροβολεί στον αέρα! Οι δυο γυναίκες φοβισμένες τελικά βγαίνουν έξω και παίρνουν τηλέφωνο τον Κουράκο, ενώ την ίδια ώρα η Ολυμπία τρώει και πάλι ξύλο.

Ο Παναγιώτης προσπαθεί να τη βιάσει. Η Ολυμπία του ξεφεύγει και τρέχει στις σκάλες, ενώ η αστυνομία έχει φτάσει ήδη και είναι όλοι έτοιμοι να μπούνε μέσα… Ο Κουράκος πάει να βάλει το κλειδί κι ακούγονται δύο πυροβολισμοί

Η Γη της Ελιάς, Από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21.00 στο MEGA

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA