Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και τους τίτλους ντύνει με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει», σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη, επιστρέφει απόψε Δευτέρα (21/11) στις 22:40 στον Alpha με νέο επεισόδιο. Η Ζέτα και ο Στρατής έρχονται ακόμη πιο κοντά ενώ ο Στέλιος προσπαθεί να τον «τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί». Ο Χρήστος φαίνεται ότι κάνει μια νέα αρχή με τη Βάσω και η Εύη δεν σταματά να ψάχνει την αλήθεια για τη μητέρα της, όσο ο Αλέξανδρος αναζητά τις δικές του απαντήσεις.

Διαβάστε ακόμη: Maestro: Η συγκλονιστική σκηνή με τον Γιάννη Τσορτέκη - Εμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά

Αναλυτικά στο νέο επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», ο Χρήστος φεύγει στην Αθήνα αφήνοντας αναπάντητα τα ερωτήματα για τον Αλέξανδρο. Εκείνος από την άλλη έχοντας πια στην κατοχή του μια πληροφορία που του καίει τα χέρια, συναντά τον μόνο άνθρωπο που θα μπορούσε να του πει την αλήθεια. Στο μεταξύ το μαγαζί έχει τους δικούς του ίσκιους να αντιμετωπίσει.

Η νέα συνάντηση Θοδωράκη και Διαμάντως την αφήνει γεμάτη νοσταλγία, ενώ η Μυρτώ συνεχίζει τα ψέματα στον Μανωλάκη και το καψόνι του Φώτη και του Μάικ στον Σταύρο κινδυνεύει να τινάξει το πρόγραμμα στον αέρα. Η Ζέτα με το Στρατή από την άλλη ζουν τον έρωτά τους χωρίς να ξέρουν πως ο φάκελός του βρίσκεται στο γραφείο του Στέλιου.

Αυτή η νύχτα μένει, από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.40 στον Alpha

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA