Μενού
  • Α-
  • Α+

H Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκαν στη γιορτή της Ζήνας Κουτσελίνη για τα 30 χρόνια της στην τηλεόραση. Οι τρεις παρουσιάστριες μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για τη σχέση που έχουν και απάντησαν στην ερώτηση για το αν θα συνεργαζόντουσαν σε μια εκπομπή αν κάποιος τηλεοπτικός σταθμός τους έκανε πρόταση, ενώ απάντησαν και για τα νούμερα τηλεθέασης.

Διαβάστε ακόμη: Ζήνα Κουτσελίνη: «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχω εκκρεμότητες»

«Εναλλάξ, δύο ημέρες η μία, δύο η άλλη. Είναι τόσο θεωρητικό το σενάριο που είναι στη λογική «αν η γιαγιά μου είχε ροδακια…» Είμαστε και οι τρεις επαγγελματίες μίας πιο σύγχρονης γενιάς που σέβεται τους άλλους, είμαστε της ευγενούς άμιλλας, οπότε μακάρι να συνυπήρχαμε» δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε με χιούμορ: «Εξαρτάται αν ήταν μεγάλο το ποσό…» και τόνισε πως δέχτηκε την πρόταση του Alpha επειδή παίρνει καλή πάσα από το Happy Day.

«Εμείς οι δύο το έχουμε ζήσει και γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει ένα δέσιμο που άσχετα από την καθημερινότητα που δεν την μοιραζόμαστε, δεν φεύγει. Εγώ διασκεδάζω με την Κατερίνα» τόνισε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

Αν η Φαίη Σκορδά κάνει μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης από την Κατερίνα Καινούργιου, η δεύτερη θα τη συγχαρεί; «Στην παρούσα φάση, αν κάνει, θα της στείλω, για πολλούς λόγους», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου κάνοντας τη Φαίη Σκορδά να το βάλει στα πόδια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA