Μενού
  • Α-
  • Α+

Επειτα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας που «γέννησε» ερωτηματικά για το μέλλον του στην εκπομπή «Ελένη», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επέστρεψε το μεσημέρι της Τρίτης (22/11) στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη. Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, η παρουσιάστρια μπήκε τρέχοντας στο πλατό, όπου είδε μόνο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου λόγω της τρίωρης στάσης εργασίας των δημοσιογράφων.

Διαβάστε ακόμη: Ελενα Ασημακοπούλου για Μπρούνο Τσιρίλο: «Δεν ήταν τυχαίο ότι απείχα επαγγελματικά όσο ήμουν παντρεμένη»

«Εχουμε μείνει τρεις και ο Χατζηπετρής. Ξεκίνησε στις 12 η στάση εργασίας και είναι μέχρι τις 3. Μέχρι τις 3 μόνοι μας. Εγώ σκεφτόμουν πώς θα κάτσουν τρεις άνθρωποι;» είπε η Ελένη Μενεγάκη. «Εγώ θα έπρεπε να ακροβολιστώ, να είμαι στην άκρη και να φαίνεται άπλα ρε παιδί μου» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος δέχτηκε την ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για το αν αδυνάτισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA