Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρωί της Τρίτης (22/11) και με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο Πέτρος Λαγούτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο οποίος θυμήθηκε μια φορά που είχε κάνει λάθος με αποτέλεσμα να αργήσει να πάει στο θέατρο όπου έπαιζε, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να μοιραστεί μια δική της παρόμοια εμπειρία, η οποία την κάνει ακόμα και σήμερα να ιδρώνει όποτε το σκέφτεται. «Παίζαμε την Νίκη σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή στην Πειραιώς. Εγώ μένω στο Χαλάνδρι. Και έχει αλλάξει η ώρα της παράστασης την Τετάρτη από 20:00 σε 19:00. Ήταν τότε κοντά τα γενέθλιά μου, είχε έρθει και η κολλητή μου από τη Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Ζήνα Κουτσελίνη - Μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για μένα ο πατήρ Αντώνιος θα είναι αθώος

Συνέχισε λέγοντας: «Κι εκεί που είμαι σπίτι και κάνω μπάνιο, χτυπάει η πόρτα και μου λέει η Χριστίνα: "Μας παίρνουν τηλέφωνο από το θέατρο. Κάτι έχει γίνει, έχεις αργήσει". Είμαι μέσα στο ντους, αρχίζω και κλαίω με λυγμούς, παγώνω. Αντί να κάνω πιο γρήγορα, έκανα πιο αργά. Μπαίνω στο αυτοκίνητο, δεν ξέρω πώς έφτασα. Είχε παγώσει το αίμα μου, ένιωθα ότι 20 ηθοποιοί και 2.000 θεατές περιμένουν εμένα. Ήμουν και στην πρώτη σκηνή, δεν μπορούσα να τους πω να ξεκινήσουν. Έπρεπε να βάλω περούκες, νυφικά. Ήταν ο εφιάλτης μου».

«Από τότε ξεκινάω την προηγούμενη μέρα. Τώρα ίδρωσα και μόνο που το σκέφτηκα και ήταν η δεύτερη παράστασή μου», παραδέχτηκε η Δανάη Μπάρκα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA