Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και τους τίτλους ντύνει με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει», σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη, επιστρέφει την ερχόμενη Δευτέρα (28/11) στις 22:40 στον Alpha με νέο επεισόδιο. Ο Αλέξανδρος εξαναγκάζεται από τον Χρήστο να σωπάσει ξανά, την ώρα που η Φωτεινή εκμυστηρεύεται στην Εύη την αλήθεια για τη μέρα που τους άλλαξε τη ζωή.

Διαβάστε ακόμη: ΑΝΤ1: Τι συνέβη με το ΑΝΤ1+, το παρασκήνιο της απόφασης για το Μουντιάλ και γιατί «κόλλησε» η λύση του Μακεδονία TV

Ο Χρήστος, από την άλλη, απελπισμένος έρχεται πιο κοντά με τη Βάσω και μαθαίνει περισσότερα για εκείνη, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Στο μεταξύ ο Τάσος άθελά του βρίσκεται μια ανάσα από το γάμο με τη Μαρία, η Διαμάντω αποχαιρετά οριστικά τον μυστικό έpωτά της, ενώ Νίτσα και Ζέτα συγκρούονται για τον Στρατή. Καθώς ο Αλέξανδρος προσπαθεί να εκμαιεύσει περισσότερα από τον Στέλιο σχετικά με το ατύχημα της Μαρίνας, ο Μίλτος επισκέπτεται το «Όνειρο» με άγριες διαθέσεις και ένα ατυχές συμβάν θα αναστατώσει το μαγαζί με πολύ κακές συνέπειες για το Στρατή.

Αυτή η νύχτα μένει, από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.40 στον Alpha

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA