Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κάρα Ντελεβίν αποφάσισε να δωρίσει στην επιστήμη κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και συγκεκριμένα δείγμα του αίματός της πριν και μετά τον οργασμό προκειμένου οι επιστήμονες να μπορέσουν να μελετήσουν την επίδρασή του στη χημεία του σώματός της. Μάλιστα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα στο ντοκιμαντέρ «Planet Sex with Cara Delevingne» στο οποίο συμμετέχει η ίδια και αποτελείται από έξι επεισόδια για λογαριασμό του BBC. Αντικείμενο της έρευνας που πραγματοποιήθηκε ήταν το «χάσμα κορύφωσης μεταξύ των δύο φύλων» και για ποιο λόγο οι άνδρες είναι πιο πιθανό να έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ συγκριτικά με τις γυναίκες.

Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Λύγισε για το bullying που βίωσε - «Εβγαινα καμουφλαρισμένη, φοβόμουν τους ανθρώπους»

Σε σκηνή του ντοκιμαντέρ οι τηλεθεατές θα δουν το 30χρονο μοντέλο να καταφθάνει σε νοσοκομείο στη Γερμανία και να εξηγεί ότι είναι εκεί για να «έχει έναν οργασμό και να τον δωρίσει στην επιστήμη», δηλαδή δείγμα του αίματός της πριν και αφού η ίδια θα έχει αυτοικανοποιηθεί. 

«Νομίζω ότι η γυναικεία σεξουαλική επιθυμία έχει σίγουρα κατασταλεί. Ξέρω από τη δική μου ερωτική ζωή πόσο σεξουαλικές μπορεί να είναι οι γυναίκες. Έτσι πιστεύετε ότι στον 21ο αιώνα οι άνδρες και οι γυναίκες πρέπει να έχουν εξίσου ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, σωστά;», αναρωτιέται η Κάρα Ντελεβίν - σύμφωνα με τη Mail Online - και προσθέτει: 

«Λοιπόν, προετοιμαστείτε για ένα σοκ. Όσον αφορά τον οργασμό, υπάρχει ένα σαφές χάσμα μεταξύ των φύλων. Οι επιστήμονες λένε ότι το 95% των στρέιτ ανδρών έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, αλλά το αντίστοιχο ποσοστό στις στρέιτ γυναίκες είναι μόνο 65%. Για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι ακούγεται πολύ υψηλό, οι περισσότερες από τις στρέιτ φίλες μου λένε ότι είναι μάλλον γύρω στο 15 ή 20%. Οι λεσβίες και οι queer γυναίκες σίγουρα φαίνεται να τα πηγαίνουν καλύτερα».

Πάντως, η Κάρα Ντελεβίν προτίθεται να ασχοληθεί και με άλλα θέματα μέσα από το μίνι διάρκειας ντοκιμαντέρ της αφού ταξίδεψε στην Ολλανδία και συνάντησε έναν sex expert, επισκέφτηκε ένα στούντιο όπου γυριζόταν ταινία «ηθικής» πορνογραφίας και έκανε έργα τέχνης εμπνευσμένα από το αιδοίο στην Ιαπωνία.

«Αισθάνομαι ότι γενικά οι άνδρες δεν είναι εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία για να χειριστούν τις γυναίκες, ειδικά σεξουαλικά. Το καταλαβαίνω, είναι πολύ πιο περίπλοκο για μια γυναίκα να πρέπει να σου πει ότι δεν το κάνεις σωστά, πρέπει να καθίσεις και να ακούσεις τι λέει. Ναι, σκοτώνει τον εγωισμό τους και οι περισσότεροι άντρες δεν το αντέχουν», δήλωσε η Κάρα Ντελεβίν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA