Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια, συγκρούσεις που κορυφώνονται και αποκαλύψεις που ταράζουν τις ισορροπίες στις ζωές των ηρώων. Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο», αύριο Δευτέρα (28/11) στις 22:40 στο Mega, ο Θέμης απειλεί την Κύρα μέσα στο ίδιο της το σπίτι, κρούοντάς της το καμπανάκι του κινδύνου σε σχέση με τον Βίκο. Ο Βίκος κάνει έκπληξη στην Αγγελική. Ο Πέτρος και ο Φραγκίσκος έρχονται σε οριστική ρήξη. Ο Σαράντος πείθει τελικά τον Μπόγρη και, ένα νέο στοιχείο σε σχέση με το παρελθόν του Στέλιου Διακοσάββα, έρχεται στο φως.

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά συμβουλεύει την Ιουλία να χωρίσει τον Κουράκο και να είναι ξανά με τον Στάθη

Ο Πέτρος για ακόμα μια φορά εισβάλλει στο μοναστήρι δημιουργώντας προβλήματα. Η Κασσιανή κάνει τα αδύνατα, δυνατά και βρίσκει συμμάχους για να υποστηρίξει το σχέδιο του Μπόγρη και να σταθεί απέναντι στην Ηγουμένη. Η Πολυξένη αναστατώνεται όταν μαθαίνει ότι ο Λευτέρης θέλει να την ακολουθήσει στο ταξίδι της στην Αθήνα. Για ακόμα μία φορά θα καταφέρει να τον πείσει να μην την ακολουθήσει. Η Γιάννα με τον Σταυρίνο αποφασίζουν να βρεθούν κρυφά μετά από χρόνια στο γνωστό σημείο. Όμως, αυτή τους η συνάντηση, δεν θα μείνει μεταξύ τους.

Μαύρο Ρόδο, Από Κυριακή έως Τετάρτη στις 22:40 στο Mega

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA