Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (28/11) στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@Star», αλλά η συνέντευξη διακόπηκε αφού ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην παρενόχληση που δέχτηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας του με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα και να αποχωρήσει από το πλατό. «Αν σου πω ονοματεπώνυμο δεν θα έχουμε άλλο θέμα συζήτησης για ένα μήνα. Δεν έχουμε καμία επαφή σήμερα. Τον βλέπω στις επίσημες πρεμιέρες όλων των παραστάσεων. Θα στο πω όταν κλείσουν οι κάμερες», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην Έλενα Χατζίδου.  

Διαβάστε ακόμη: Μαίρη Βυτινάρος: Η νέα ανάρτησή της που προκάλεσε πληθώρα εγκωμιαστικών σχολίων

«Μακάρι να είχα τα στοιχεία να στο πω στον αέρα και να ξεκινούσε μια επανάσταση. Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Ευχαριστώ πολύ τη γυναίκα μου που μου έχει σταθεί σε αυτό και δεν θέλω να συζητήσουμε άλλο γι’ αυτό. Είναι φοβερό αυτό που σου λέω γιατί τότε ήμουν ένα παιδάκι που είχα έρθει από την Κύπρο, δεν είχα κανέναν, μόνο τους γονείς μου στο τηλέφωνο να με στηρίζουν. Κι όταν ξεκίνησα να μιλήσω, μου έλεγαν όλοι "μην πεις τίποτα γιατί δεν έχεις στοιχεία" και τρώω bullying μια εβδομάδα τώρα επειδή δεν λέω όνομα», συνέχισε ο ίδιος. 

«Πώς να σας πω όνομα που άμα το πω θα πέσετε όλοι ξεροί και θα τα ακούσω; Μου έχουν στείλει νέοι τραγουδιστές "για αυτόν λες; Μας το έκανε και εμάς", είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κλαίγοντας με την Έλενα Χατζίδου να τον έχει πάρει αγκαλιά για να τον ηρεμήσει, αλλά η συναισθηματική φόρτιση ήταν τέτοια που εκείνος αποχώρησε άρον άρον από το πλατό με την Ιλάειρα Ζήση να τρέχει πίσω του, ενώ και ο Ετεοκλής Παύλου βγήκε από το πλατό για να τον βοηθήσει να ηρεμήσει. 

Μάλιστα, εμφανώς συγκινημένη η Έλενα Χατζίδου αναρωτήθηκε ότι παρά τις τόσες καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, «Πόσα ακόμα μένουν κρυμμένα και δεν πρόκειται να βγουν ποτέ στην επιφάνεια».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA