Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής «Love It» που παρουσίαζε η Ιωάννα Μαλέσκου τις δύο προηγούμενες σεζόν στον ΣΚΑΪ και παρά το γεγονός ότι είχαν ακουστεί διάφορα σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον, τελικά η παρουσιάστρια απέχει μέχρι στιγμής φέτος από την τηλεόραση, αλλά - σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» - δεν αποκλείεται η Ιωάννα Μαλέσκου να ετοιμάζεται να επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του Open, αυτή τη φορά, παρουσιάζοντας ψυχαγωγική εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.  

Διαβάστε ακόμη: Survivor All Star: Ποια ονόματα έχουν υπογράψει με την παραγωγή - Η νέα πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου έχει πέσει στο τραπέζι και εάν το σενάριο ευοδωθεί, η παρουσιάστρια θα κάνει πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή μετά τις γιορτές και θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές πλέον όχι μόνο από καινούριο τηλεοπτικό σταθμό, αλλά και σε νέα ζώνη αφού τις δύο προηγούμενες σεζόν τη βλέπαμε στη ζώνη 12.00 - 14.00. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Super Κατερίνα, δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες μετακινήσεις στη μεσημεριανή - απογευματινή ζώνη του Open.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA