Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές προβλέπεται να είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς» και την ερχόμενη εβδομάδα. Στο επόμενο επεισόδιο αύριο Τετάρτη (30/11) ο Στάθης είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον Ρουφουλέα και συνεχίζει να τον παρακολουθεί, παρά την απαίτηση του Κουράκου να μην ανακατεύεται στις δουλειές της αστυνομίας. Ο Ρουφουλέας δεν θα αργήσει να τον καταλάβει και θα πάρει τα μέτρα του. Η Ειρήνη προσεγγίζει ερωτικά τον Φίλιππο κι εκείνος έρχεται σε δύσκολη θέση, αλλά δεν τολμά να το πει στη Βασιλική για να μην τη φέρει σε ρήξη με την ξαδέλφη της.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιανός - Survivor All Star: «Θα έχουμε αρκετές ανατροπές» - Το βίντεο από τα δοκιμαστικά των παικτών

Ο Μάνος και η Μαρίνα προσπαθούν να κάνουν την Αθηνά να ξεχαστεί, αλλά η σκέψη τους είναι διαρκώς στην Αγγελική. Ο Ισίδωρος, ενοχλημένος από το στενό μαρκάρισμα του Σωκράτη, βάζει φύλακες να φρουρούν το σπίτι. Ο Δημοσθένης χαλάει το ταξίδι του μέλιτος του Κωνσταντίνου και η Ισμήνη απογοητεύεται. Η Αθηνά εξακολουθεί να αποφεύγει επιδεικτικά τον Μιχάλη και ο Κουράκος αποφασίζει να μεσολαβήσει για να εξομαλύνει τις σχέσεις τους. Παράλληλα, το ρήγμα ανάμεσα σε εκείνον και την Ιουλία όλο και βαθαίνει, ενώ η Ευτυχία κρατά αποστάσεις από εκείνον. Ο Δημοσθένης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να πλησιάσει τη Μυρτάλη και όλα δείχνουν πως εκείνη θα πέσει στην παγίδα του.

Η Γη της Ελιάς, Από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21.00 στο MEGA

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA