Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και τους τίτλους ντύνει με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει», σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη, επιστρέφει αύριο Τετάρτη (30/11) στις 22:40 στον Alpha με νέο επεισόδιο. Μετά τη σύλληψη του Στρατή το κλίμα στο μαγαζί είναι βαρύ. Η Διαμάντω αποφασίζει να αναλάβει τα ηνία για χάρη του, ενώ η αποκάλυψη για τον γιο της κλονίζει τη Νίτσα. Στο μεταξύ ο Σταύρος προσπαθεί να προσεγγίσει τη Ζέτα.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιανός - Survivor All Star: «Θα έχουμε αρκετές ανατροπές» - Το βίντεο από τα δοκιμαστικά των παικτών

Ο Χρήστος, από την άλλη, νιώθει για πρώτη φορά τη νίκη να πλησιάζει και δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά. Ο Στέλιος γνωρίζοντας πια την εμπλοκή του γιου του προσπαθεί να τον αποφύγει, ενώ ο Μίλτος παίρνει μια δραματική απόφαση για τη ζωή του. Παράλληλα η Εύη συνεχίζει να σκαλίζει το παρελθόν της Μαρίνας εξοργίζοντας τη Φωτεινή.

Καθώς οι άνθρωποι του μαγαζιού αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ο Χρήστος μαθαίνει την αλήθεια, ενώ η ασφυκτική πίεση του Αλέξανδρου σπάει τον Στρατή και τον οδηγεί σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση… για τη Μαρίνα.

Αυτή η νύχτα μένει, από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.40 στον Alpha

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA