Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια διαφορετική δοκιμασία «έκρυβε» το επεισόδιο της Τρίτης στο GNTM. Η model instructor Mary Vitinaros και ο coach Χρήστος Μπίρμπα κατέφτασαν στο σπίτι και προέτρεψαν τα μοντέλα να επιλέξουν ένα ρούχο από τη γκαρνταρόμπα τους, το οποίο, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα μπορούσαν να… πετάξουν. Αυτό τελικά αποδείχθηκε ένα mini – challenge στο οποίο φωτογραφήθηκαν με ένα νέο, κορυφαίο κινητό, προωθώντας το μήνυμα του δημιουργικού upcycling καθώς και το μότο: «τα σκουπίδια του ενός, είναι ο θησαυρός του άλλου».

Το concept της φωτογράφισης αποχώρησης στο GNTM είχε σχέση με τη βιωσιμότητα στη μόδα. Ανακυκλώσιμα υλικά καθημερινής χρήσης έγιναν μοναδικά ρούχα με τη βοήθεια εννέα καλλιτεχνών, με τα οποία τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν, σε ένα πλαίσιο υψηλής ραπτικής.

Η Μύρια είχε την καλύτερη φωτογραφία και πήρε τη δουλειά, όμως κάποια κορίτσια δεν τα πήγαν καλά. Τα κορίτσια που είχαν κακή απόδοση στο σημερινό σετ ήταν η Μάρα, η Μαρίτα και η Γρηγοριάνα. Η Βίκυ Καγιά είπε στη Μάρα ότι έχει ακόμα μία ευκαιρία και στη συνέχεια ανακοίνωσε πως το κορίτσι που παραμένει στον διαγωνισμό μόδας είναι η Μαρίτα, το plus size μοντέλο. Το «ταξίδι» της Γρηγοριάνας στο GNTM 5 έφτασε απόψε στο τέλος του και έφερε μαζί… πολύ δάκρυ στο πλατό του reality μόδας. Πλέον, οκτώ είναι τα κορίτσια που διεκδικούν τον τίτλο του φετινού Greece’s Next Top Model. Ο λόγος για τις: Κότυ, Μαρίτα, Μικαέλα, Μάρα, Βικτώρια, Γεωργιάννα, Μύρια και Αλεξία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA