Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μάρα Μεϊμαρίδη παρουσίασε την Τρίτη (29/11) το νέο της βιβλίο «ΡΑΧΕΛ - Ημουν η τρίτη σύζυγος του Αποστόλου Παύλου» σε γνωστό βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες, με τη γνωστή συγγραφέα να είναι απολαυστική στις δηλώσεις της. Μάλιστα, η Μάρα Μεϊμαρίδη ρωτήθηκε και για τον λόγο που φέτος δεν βρίσκεται στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με την ίδια να απαντάει πως ακόμη την ταλαιπωρεί ο τραυματισμός στο πόδι της (ύστερα από ατύχημα που είχε πέρσι κατά τη διάρκεια του J2US).

Διαβάστε ακόμη: Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για την απώλεια του παιδιού της: «Δεν το περίμενα ότι θα ήταν τόσο μεγάλος ο πόνος»

«Δεν αφήνω τον σύζυγό μου να διαβάζει τα βιβλία μου γιατί είναι γρουσούζης. Ευχαριστώ το Κατερινάκι που ήρθε σήμερα, το λατρεύω. Πώς να πάω στην εκπομπή; Έχω σπάσει το ποδάρι μου, δεν μπορώ να οδηγήσω. Νόμιζα ότι σε έναν μήνα θα είμαι εντάξει και έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμη πονάω! Πότε είναι τα Χριστούγεννα;» δήλωσε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA