Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά του Alpha «Σασμός» που είναι αφιερωμένη στον έρωτα και πώς αυτός μπορεί να νικήσει τη βεντέτα συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη (30/11) στις 21:00 με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο. Στο επεισόδιο 43 η Αργυρώ αμφιταλαντεύεται για το αν θα πουλήσει τα κτήματα στον Αστέρη, με τη Μαρίνα και τη γιαγιά να την συμβουλεύουν να το κάνει. Οταν, όμως, η Ασπα μαθαίνει τις προθέσεις της αποφασίζει να δράσει. Παράλληλα ο Νικηφόρος χωρίζει με την Τζένη, αλλά δεν είναι τόσο αυτό που τον απασχολεί όσο το πότε θα μπει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιο της Καλλιόπης για τα κτήματα.

Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: «Εσπρωξε το παιδί μου, εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα»

Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία καταλήγει να περάσει τα γενέθλια της με τον Παύλο και ξυπνούν οι αναμνήσεις, σπάζοντας τον πάγο μεταξύ τους. Ο Μαθιός βλέπει τη Βασιλική να κουβεντιάζει με τον Ευθύμη και αποφασίζει να τον επισκεφτεί. Ο Αστέρης αντιλαμβάνεται πως ο Νικηφόρος συνωμοτεί με την Καλλιόπη και μοιράζεται με τον Αντώνη τις υποψίες του Νικηφόρου για τον Παύλο.

Σασμός, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA