Μενού
  • Α-
  • Α+

Από τη Δευτέρα (28/11) έχουν ξεκινήσει στο Γαλάτσι τα δοκιμαστικά για τους υποψήφιους παίκτες του Survivor All Star και σύμφωνα με το «Πρωινό μας», υπάρχει μια ανατροπή όσον αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος εδώ και καιρό τόνιζε σε δηλώσεις του ότι δεν έχει καθόλου χρόνο για να λάβει συμμετοχή στο Survivor All Star λόγω γυρισμάτων για ταινίες που θα συμμετέχει την επόμενη χρονιά, τελικά μάλλον έχει βρεθεί η χρυσή τομή με την παραγωγή. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιανός - Survivor All Star: «Θα έχουμε αρκετές ανατροπές» - Το βίντεο από τα δοκιμαστικά των παικτών

«Ένας άλλος παίκτης που έχει αρνηθεί πολλές φορές ότι θα πάει, ο πιο δυνατός, τελικά έχουμε μάθει ότι θα πάει, αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για τον Ντάνο μιλάμε. Έλαβα μάλιστα και ένα μήνυμα στο κινητό μου, έχω αυτή την πληροφόρηση. Μπορεί να είναι, αλλά για πολύ μικρό χρονικό διάστημα», ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής 

Μάλιστα, χθες Τρίτη (29/11) ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι ο Ντάνος ενδέχεται να μπει ως έπαθλο για μία από τις ομάδες, την οποία θα κληθεί να ενισχύσει για χρονικό διάστημα ενός μήνα αν και σήμερα στο «Πρωινό μας» αναφέρθηκε πως εάν τελικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος πάει στον Άγιο Δομίνικο, η συμμετοχή του θα διαρκέσει δύο μήνες. 

Από κει και πέρα, σύμφωνα με το «Πρωινό μας» ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ο πιο σκληρός  στις διαπραγματεύσεις του με την παραγωγή, αφού έκανε πολλά ραντεβού, ενώ ο Τριαντάφυλλος θα μπει στο Survivor All Star λίγο αργότερα, αφού θα έχει ολοκληρώσει κάποιες προγραμματισμένες live εμφανίσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA