Μενού
  • Α-
  • Α+

Πώς θα σου φαινόταν να μην κάνεις τίποτα για ένα διάστημα παρά μόνο να παρακολουθείς Friends, να τουιτάρεις σχετικά με την σειρά και να πληρώνεσαι;

Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται η ιστοσελίδα Best Value Schools προσφέρει χρήματα για κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη κάνει, πολλές φορές. Να παρακολουθούσουν ξανά την θρυλική σειρά Friends.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος βοηθάει τους επισκέπτες να βρουν το καλύτερο κολέγιο ή πανεπιστήμιο κι αυτή τη φορά, όπως αναφέρει, προσφέρει τη δουλειά των ονείρων μας. Πέντε υποψήφιοι θα λάβουν 1.000 δολάρια για να δουν ξανά ή και από την αρχή τη θρυλική κωμική σειρά που παραμένει στις προτιμήσεις του κόσμου εδώ και αρκετές δεκαετίες. Μάλιστα, η αγγελία «απαιτεί» την παρακολούθηση μόνο των πρώτων πέντε κύκλων.

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή της αγγελίας, ο τέλειος υποψήφιος είναι κάποιος με έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κάνει tweet ενώ παρακολουθεί τις σεζόν. Δυστυχώς για εμάς, όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να ζουν στις ΗΠΑ και να είναι άνω των 18 ετών για να μπορούν να λάβουν μέρος. Οι υποψήφιοι αφού παρακολουθήσουν και τις πέντε σεζόν, θα πρέπει να ταξινομήσουν όλα τα αγαπημένα τους επεισόδια και να δημοσιεύσουν τη λίστα τους στο διαδίκτυο.

Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ αφού εκτός από τα 1.000 δολάρια που θα κερδίσουν 5 τυχεροί, η Best Value Schools θα πληρώσει ένα γεύμα στο αγαπημένο σημείο των νικητών όταν πλέον λήξει η πανδημία του κορονοϊού, μια επώνυμη κούπα Central Perk, ένα κλασικό μπλουζάκι των Friends, μια κουβέρτα από fleece και 100 δολάρια για μια δωροκάρτα στα DoorDash. Οι νικητές θα λάβουν επίσης τη πλήρη συλλογή της τηλεοπτικής σειράς Friends σε Blu-ray.

Αν λοιπόν ζεις στην Αμερική, είσαι άνω των 18 και δεν έχεις αντίρρηση να δεις ξανά τις πρώτες πέντε σεζόν των Friends, στείλε την αίτησή σου!

Απλώς συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα που ζητάει τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σου και τους συνδέσμους κοινωνικών σου μέσων, καθώς κι ένα κείμενο 200 λέξεων που περιγράφει γιατί είσαι το τέλειο άτομο για τη δουλειά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA