Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρά το γεγονός ότι το μαγειρικό επίπεδο δείχνει σ’ ένα αρκετά καλό επίπεδο, το επίπεδο γενικών γνώσεων των παικτών του MasterChef, δείχνει να υστερεί.

Έτσι μετά την επική γκάφα του Ιωάννη Αυλωνίτη στο επεισόδιο της Δευτέρας (8/3), όταν θέλησε να δείξει ότι γνωρίζει ποιος έφερε την πατάτα στην Ελλάδα και μπέρδεψε τον Ιωάννη Καποδίστρια, με τον Ιωάννη Μεταξά, σε λάθος υπέπεσε και ο Νίκος Σκορδάκης.

Στο τρέιλερ όπου του σημερινού επεισοδίου (Πέμπτη, 10/3), οι 17 υποψήφιοι ετοιμάζονται για την 4η ομαδική δοκιμασία, η οποία θα είναι όμως η πρώτη εξωτερική, αφού θα βρεθούν στο Grecotel Cape Sounio, το οποίο βρίσκεται απέναντι από τον ναό του Ποσειδώνα.

Έτσι όπως φαίνεται στο τρέιλερ, ούτε από εδώ θα λείψει κάποιο σοβαρό λάθος, αφού ο Νίκος Σκορδάκης στον ενθουσιασμό του από την πρώτη εξωτερική δοκιμασία, μπέρδεψε τον ναό του Ποσειδώνα με τον Παρθενώνα.

Σημειώνεται ότι στη δοκιμασία καλεσμένοι των τριών κριτών, Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνου Ιωαννίδη, θα είναι οι Αστέριος Κουστούδης, executive chef του ξενοδοχείου Grande Bretagne και Σωτήρης Ευαγγέλου, executive chef του ξενοδοχείου Makedonia Palace.

Διαβάστε Ακόμα:

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα και ποιος είναι απόλυτα ασφαλής λόγω της δημοφιλίας του

MasterChef – Ανατροπή: Το «μοιραίο» λάθος που έκρινε την αποχώρηση

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA