Μενού
  • Α-
  • Α+

Αρχικά, αναφερθείς στον καυγά μεταξύ Παππά και Κόρο στο συμβούλιο, ο Γιώργος Λιάγκας «ξεσπάθωσε» λέγοντας: «Έχω μια ένσταση. Είπαμε ΟΚ, ριάλιτι, ακραίο, ακραιότατο, όμως όταν βγαίνει ο άλλος και λέει απαγορεύονται τέτοιες εκφράσεις, αφού είναι μονταρισμένο το επεισόδιο μην το βάλετε στο επεισόδιο! Δεν μπορεί να λέει απαγορεύονται και στο μονταρισμένο να τις βάζεις τις εκφράσεις για να πουλάς το ριάλιτι! Δεν το βάζεις! Τρελαίνομαι! Τουλάχιστον, ας πουν κάνουμε ακραίο ριάλιτι, μαγκιά μας και λέμε και κ@κ@λ@ και όλα».

Στον ίδιο τόνο και ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε: «Είναι λεκές! Αυτή η εκπομπή είναι λεκές, μας βρωμίζει όλους όσοι ασχολούμαστε. Ακούμε πράγματα απαράδεκτα που δεν θα έπρεπε να ακούγονται. Αυτό το πράγμα είναι ένας λεκές! Είναι πολύ κακό πράγμα! Πολύ βρωμιά! Πάρα πολύ κακό θέαμα»!

Τα πήρε ο Περρής με την Παραδεισάνου για τη σχέση» Άννας Μαρίας - Μπράρτζη

Το φιλί που έδωσε η Άννα Μαρία Βέλη στο μάγουλο του Νίκου Μπάρτζη πυροδότησε έναν καβγά άνευ προηγουμένου στο «Πρωινό». Η Νάνσυ Παραδεισανού σχολίασε: «εδώ είπε θα παραγγείλω τη βέρα σου! Πόσο χιούμορ;» προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Βαγγέλη Περρή.

«Όταν βγαίνουμε και λέμε για ανθρώπους. οι οποίοι έχουν δεσμό ότι του έδωσε βέρα, κάνουμε έναν ακραίο σχολιασμό. Βγαίνουμε και λέμε ότι δίνει βέρα στα σοβαρά; Επαναλαμβάνω, είναι ζωές ανθρώπων. Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να βγαίνει στην τηλεόραση και να τις σχολιάζει και να λέει πράγματα που είναι εμφανώς αστεία. Δεν θα ήθελε κανένας να το κάνει αυτό για κανέναν. Δεν θα ήθελα εγώ να βγαίνει κάποιος να μιλάει για τη Νάνσυ και να λέει πράγματα που δεν τα ξέρει» είπε ενοχλημένος.

«Παίρνω την ευθύνη εγώ. Είναι αστείο τώρα αυτό. Ας το βλέπουμε και λίγο αντικειμενικά, καλό είναι…» απάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού και στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι:

Β. Περρής: Σε μένα το λες αυτό; Σε μένα είπες να το βλέπω αντικειμενικά; Σε μένα; Απευθύνθηκες σε μένα;

Ν. Παραδεισάνου: Και σε σένα, ναι.

Β. Περρής: Σοβαρά τώρα; Πιστεύεις ότι αυτό που έκανες είναι αντικειμενικό; Σοβαρά τώρα; Αυτό που έκανες προηγουμένως θεωρείς ότι είναι αντικειμενικό;

Ν. Παραδεισάνου:: Καταρχάς μη μου κουνάς το δάχτυλο. Επανέλαβα αυτό που είπε ο Νίκος «θα παραγγείλω τη βέρα». Αν είναι αληθινό, ψεύτικο, χιουμοριστικό ή όχι, θα κριθεί.

Β. Περρής: Καλά, ΟΚ. Έγινε.

Διαβάστε ακόμα

Survivor: Έξαλλη η Καινούργιου με τον Ασημακόπουλο - «Έχει κάνει ό,τι πλαστική υπάρχει και μιλάει;»

Το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο μεταξύ Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα: «Ήθελε… να με ξεγεννήσει»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA