Μενού
  • Α-
  • Α+

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας «City of Lies» στην οποία ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν αστυνομικό ντετέκτιβ του Λος Άντζελες (Russell Poole) που μαζί με τον Φόρεστ Γουίτακερ (Jack Jackson) ερευνούν τις ανεξιχνίαστες δολοφονίες των θρύλων της ραπ Notorious B.I.G. και Tupac Shakur, στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Το τρέιλερ της δραματικής ταινίας «City of Lies» βγήκε την Τετάρτη (10/3), λίγους μήνες μετά τη δικαστική διαμάχη που είχε ο Τζόνι Ντεπ με την εφημερίδα Sun με αφορμή την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερν, κι ενώ η καριέρα του δημοφιλούς ηθοποιού έδειχνε να έχει πάρει την κατιούσα.

Το «City of Lies» θα βγει τελικά τους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 19 Μαρτίου και θα αρχίσει να μεταδίδεται στις on demand πλατφόρμες στις 9 Απριλίου.

Η παραγωγή είχε αρχικά δώσει τον τίτλο «LAbyrinth» στην ταινία, που είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2018. Ωστόσο, μια μήνυση που κατέθεσε ο location manager Γκρεγκ «Rocky» Μπρουκς, με τον ισχυρισμό ότι ο Τζονι Ντεπ του επιθέτηκε βίαια στο πλατό, έβαλαν στον «πάγο» την κυκλοφορία του εν λόγω φιλμ.

Διαβάστε ακόμα:

Χώριζαν κάθε βδομάδα και δέθηκαν μεταξύ τους με χειροπέδες για να σώσουν τη σχέση τους

Σταρ του OnlyFans «δεν το 'χει» με την οδήγηση: Συνελήφθη για δεύτερη φορά 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA