Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open μίλησε η αδελφή του Τριαντάφυλλου, Δέσποινα και αναφέρθηκε στην ψυχολογική πίεση που δέχεται από υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

«Είναι δυνατό παιδί, το έχει αποδείξει από τα 15 του, μπορεί όμως να είναι τόσο μεγάλη η πίεση και να αποχωρήσει οικειοθελώς. Όσο δυνατός και να είσαι τώρα είναι λίγο διαφορετικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το επίμαχο περιστατικό που είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Ασημακόπουλος ότι ο Τριαντάφυλλος θέλησε να δωροδοκήσει εκείνον και τον Κόρο, για να τον κρατήσουν στο παιχνίδι, η αδελφή του δήλωσε:

«Ο Τριαντάφυλλος έχει χιούμορ, μπορεί πάνω στη συζήτηση να έκαναν πλάκα και να είπαν άμα μείνουμε και βγούμε, θα σας δώσω και λεφτά, θα σας κάνω ένα δώρο ή θα βρεθούμε, θα περάσουμε καλά, κάπως έτσι πρέπει να το είπε».

«Τα παιδιά προφανώς για να πετύχουν το σκοπό τους παίζουν με ανθρώπινες ψυχές, κάτι που είναι άσχημο», προσέθεσε.

Ακόμα ανέφερε ότι στον γιο του Τριαντάφυλλου δεν δείχνουν αυτά τα στιγμιότυπα και την απομόνωση που βιώνει ο πατέρας του για να μην στενοχωρηθεί.

«Σίγουρα έχουν στεναχωρηθεί η σύζυγος και ο γιος του, του μικρού δεν του τα δείχνουμε γιατί είναι κρίμα ένα μικρό παιδάκι πέντε ετών να βιώνει τέτοια πράγματα. Τα παιδιά μου που είναι σε πιο μεγάλη ηλικία στεναχωριούνται».

Ο Τριαντάφυλλος πήγε γιατί του άρεσε πάντα το Survivor

«Ο Τριαντάφυλλος δεν πήγε για να πάρει το έπαθλο. Πήγε γιατί του άρεσε πάντα το Survivor, ήθελε να δοκιμάσει τις αντοχές του. Δεν νομίζω επειδή ήθελε να κάνει τηλεόραση πήγε επειδή του άρεσε πάντα το Survivor», είπε ακόμα η Δέσποινα.

«Του βγήκε λίγο καλύτερο, ο κόσμος χαίρεται που τον βλέπει, διασκεδάζει μαζί του, τα παιδιά χαίρονται που τον βλέπουν γιατί συνήθως υποστηρίζουν έναν καλό παίκτη», προσέθεσε και δήλωσε ότι εισπράττουν πολύ αγάπη για τον αδελφό της από τον κόσμο.

«Εισπράττουμε πολλά θετικά μηνύματα για τον Τριαντάφυλλο, έχουμε πάρει μηνύματα μέχρι και από το Λονδίνο και από την Κύπρο, ο κόσμος τον στηρίζει πάρα πολύ, κάτι που μας  δίνει χαρά αλλά δεν αλλάζει αυτό που συμβαίνει στον Άγιο Δομήνικο».

Τέλος αποκάλυψε ένα αρνητικό του Τριαντάφυλλου που είναι ότι δεν συγκρατεί τα νεύρα του.

«Το κακό του Τριαντάφυλλου πέρα από το ότι έχει ψυχή μικρού παιδιού είναι ότι είναι πολύ νευρικός, θα νευριάσει κατευθείαν αλλά αυτό θα του κρατήσει πολύ, λίγο μετά από λίγο του περνάει, αλλά το κακό έχει γίνει. Το λέει πάνω στα νεύρα του και μετά του περνάει. Γι’ αυτό δεν κρατάει σε κανέναν κακία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA