Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια πλούσια τηλεοπτική περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, εκτός από τις καλές υπήρξαν και κακές, πολύ κακές στιγμές και έχουμε το Netflix να κατηγορήσουμε για αυτό. Υπάρχουν κάποιες μεγάλες απογοητεύσεις που ούτε με πέντε (+ τέσσερις) μήνες καραντίνα μπορούμε να τις παρακολουθήσουμε, όσο και να έχουμε βαρεθεί τη ζωή μας. Ακόμη και να έχεις τερματίσει το Netflix, προτίμησε να ξαναδείς τα ίδια παρά να αφιερώσεις χρόνο σε κάτι από τα παρακάτω. Για να μην λες πως δεν σε προειδοποιήσαμε!

Riverdale

Μικρή πόλη, μεγάλα κι αδιανόητα προβλήματα για μια παρέα εφήβων βασισμένη  στους χαρακτήρες του Archie, με το οποίο έχει σχέση μόνο με τα όνοματα και την τοποθεσία της ιστορίας. Σε αντίθεση λοιπόν με τους χαμογελαστούς εικονογραφημένους ήρωες, οι πρωταγωνιστές της σειράς σαν millennials emo ζουν μια αέναη ζοφερή καθημερινότητα που κάπως κυνηγουν κατά συρροή δολοφόνους, διαχειρίζονται καλοστημένα speakeasy μπαρ και κάνουν -ασφαλώς- πιο αποτελεσματική δουλειά από τον σερίφη της πόλη… λέγοντας και ένα τραγούδι. Σειρά με τόσες υπερβολές και ανούσιες φανφάρες που κάθε τόσο αναφωνείς «μα που τα σκέφτονται;».

Space Force

Τα νέα ότι ο Greg Daniels κι ο Steve Carell θα συνεργαστούν ξανά σε μια τηλεοπτική σειρά μετά το αμερικανικό «The Office», είναι από μόνα τους κάτι που γέμισε προσδοκίες τους φανς, ειδικά όταν η ιδέα πίσω από την καινούρια τους σειρά βασίζεται στο πλάνο του προέδρου Τραμπ να στείλει και πάλι αστροναύτες στο φεγγάρι. Δυστυχώς το sitcom του Netflix αποδείχθηκε αμήχανο και μόνο σποραδικά διασκεδαστικό, με τα περισσότερα του αστεία να πέφτουν...στο κενό αέρος.

Ratched

Υπήρξε από τις πλέον πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές σειρές στο Netflix και υποσχόταν πολλά, λόγω της σύνδεσης της με την ηρωίδα της «Φωλιάς του Κούκου», όμως η δράση της σαδίστριας νοσοκόμας Ratched φαίνεται ότι δεν ενθουσίασε τους τηλεθεατές. Πολλοί μίλησαν για μια κενή περιεχομένου προσπάθεια, έχοντας να πουν μια καλή κουβέντα μόνο για τα υπέροχα κοστούμια εποχής και τις δυνατή ερμηνεία της Σάρα Πόλσον.

Too hot to handle

Το dating reality του Netflix είναι τόσο trash, που δεν μπορείς να το παρακολουθήσεις ούτε ως ένοχη απόλαυση (εσύ που έβλεπες Bachelor). To concept θέλει πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες -χωρίς πολλά ρούχα και αναστολές- να μπαίνουν σε μια βίλα, νομίζοντας πως θα συμμετάσχουν σε ένα dating reality, όπου όλα επιτρέπονται. Λίγο αργότερα μαθαίνουν πως υπάρχει ένας βασικός κανόνας. Δεν πρέπει να φιλήσουν, να αυτοκοϊκανοποιηθούν ούτε να κάνουν σεξ, προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο των 100.000 δολαρίων.

Love is Blind

Πριν το Too Hot to Handle υπήρξε ένα άλλο ένα ριάλιτι ζευγαρώματος που, αν και πιο συντηρητικό, έσπασε τα ταμεία. Δυο σπίτια με τους κατοίκους χωρισμένους ανά φύλο πρέπει να «βγουν ραντεβού» μέχρι να βρουν το ιδανικό ταίρι – στα τυφλά. Oι απόψεις των παικτών για τις διαφυλετικές σχέσεις, την αμφιφυλοφιλία και τι πρέπει να έχει κάνει μια γυναίκα μέχρι τα 30 (και πολύ λέμε) είναι βγαλμένες από άλλες μακρινές δεκαετίες ή από το σύμπαν του Big brother. Δεν μπορείς να το δεις καν σαν guilty pleasure αφού καταλήγει περισσότερο να σε ταράζει παρά να σε διασκεδάζει…

Διαβάστε ακόμα

Τέσσερις κωμικές σειρές -εγγυημένα αστείες- που πρέπει να δείτε στο Netflix

Οι πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix που πήγαν την επιστημονική φαντασία σε άλλο επίπεδο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA