Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Κορόμι έκανε επίθεση στον Τριαντάφυλλο και ισχυρίστηκε ότι περηφανεύεται μόνο ότι έχει φαν, ενώ αγωνιστικά δεν αποδίδει και κάθεται συνέχεια στην παραλία.

Από την άλλη ο Τριαντάφυλλος προκάλεσε τον Γιώργο Κόρομι να βγούνε μαζί υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor για να φανεί ποιον θέλει να κρατήσει ο κόσμος.

Στην συνέχεια ο Τριαντάφυλλος δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας ότι έχει μείνει τελείως μόνος: «Τις τελευταίες μέρες είμαι τελείως μόνος, μιλάω στον εαυτό μου, τη θάλασσα και τις πέτρες. Δε μου μιλάνε σχεδόν όλοι, εκτός λίγο από την Μαριάνθη και τον Κώστα. Αυτό είναι ψυχοφθόρο. Είμαι μόνος μου στη ζούγκλα, τη θάλασσα. Περιμένω και άλλο πόλεμο και άλλη λάσπη. Έξω ξέρουν και οι φίλοι μου πως δεν είμαι κανένας ηθοποιός, δεν ήρθα εδώ να προβάλω τη δουλειά μου, να πω ότι είμαι τραγουδισταράς ανεβάστε με στο instagram. Ήρθα να μάθω πράγματα. Έβαλα ένα στοίχημα με τη γυναίκα μου και το κέρδισα, χρωστάει. Θα το παλέψω και άλλο. Θα το παλέψω και άλλο με τη σκέψη ότι ο κόσμος είναι μαζί μου. Και αν οι φίλοι είναι έτσι και το παίζουν νταήδες, θα σταθώ στα λόγια που είχε πει η πεθερά μου “άνδρας δεν γίνεσαι με τα λόγια, άνδρας γίνεσαι με τις πράξεις”». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA