Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλα ερωτηματικά έχει προκαλέσει η χθεσινή αδιαθεσία του Γιώργου Κοψιδά στο Survivor. Ο γνωστός ηθοποιός λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και αποχώρησε από τον στίβο μάχης για να δει τον γιατρό.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο οργανισμός του έχει εξασθενίσει πολύ και οι δυνάμεις και οι αντοχές του έχουν μειωθεί. Αυτό έκανε πολλούς να φοβηθούν ακόμη και το ενδεχόμενο της οικειοθελούς αποχώρησης του από το παιχνίδι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο ηθοποιός όταν νοσηλεύτηκε πήρε τις απαραίτητες βιταμίνες και λίγη τροφή, αλλά ο οργανισμός του είναι ακόμη αδύνατος. Όπως ανέφερε μάλιστα η δημοσιογράφος της εκπομπής, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει αποχώρησή του από το ριάλιτι. Για το ίδιο σενάριο μίλησε και ο καλεσμένος της εκπομπής Χάρης Λεμπιδάκης.

Τέλος, αναφέρθηκε πως η παραγωγή έχει «stock» πέντε παικτών που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι για να τους επαναφέρει σε περίπτωση που υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση από τον Γιώργο Κοψιδά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA