Μενού
  • Α-
  • Α+

Απόδειξη το ξέσπασμα του Κοψιδά στο συμβούλιο απ' όπου προέκυψαν οι άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, όπου είπε πως πλέον υποχρεωτικά ανέχεται τον Τριαντάφυλλο.

Μάλιστα νωρίτερα παρόμοιες απόψεις είχαν εκφράσει και οι Γιώργος Κόρομι και Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Δεν έχει καμία μετάνοια για αυτά που έχει κάνει. Τα ανασκευάζει και τα λέει όπως τον βολεύουν, αλλά ουσιαστική συγνώμη δεν έχει ζητήσει. Καθημερινά δημιουργεί εντάσεις στην ομάδα. Ότι και να ειπωθεί, τα φέρνει πάλι όπως θέλει και γίνεται ένα μπάχαλο» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και συνέχει: «Επειδή είμαι πολύ ευαίσθητος ενεργειακά και οι τσακωμοί και οι εντάσεις με ρίχνουν πάρα πολύ και με αυτό τον άνθρωπο δεν μπορείς να επικοινωνήσεις. Έχει κάνει μεταστροφή 360 μοιρών, είναι ένας άλλος άνθρωπος και δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Για μένα έχει τελειώσει».

«Όσο είμαι εγώ ή εκείνος στο παιχνίδι, δεν ξέρουμε ποιος θα φύγει πρώτος, απλά τον ανέχομαι στον ίδιο χώρο για ένα 24ωρο. Αν ήμασταν στην έξω ζωή, τέτοια άτομα που έχουν αυτή τη συμπεριφορά, αυτό τον τρόπο σκέψης και δονούνται σε αυτή την ενέργεια δεν θα υπήρχαν καν στη ζωή μου καθόλου. Θα είχα κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας, τηλέφωνα, social media. Αναγκάζομαι να βρίσκομαι 24 ώρες το 24 με έναν άνθρωπο που κανονικά έξω δεν θα είχα καμία επικοινωνία κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA